ISJ Constanța caută învățători și educatori

650
3
ISJ Constanța caută învățători și educatori - isjcauta-1440430818.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, la Liceul Teoretic "Ovidius", începând cu ora 9, are loc cea de-a doua ședință publică de repartizare pe posturile didactice vacante sau rezervate, respectiv angajarea pe perioadă determinată a candidaților înscriși la concursul național, sesiunea 2015 în județul Constanța, rămași nerepartizați în urma ședințelor de repartizare din 27-28 iulie.


Au dreptul să participe cadrele didactice înscrise la concursul național pentru ocuparea posturilor sesiunea 2015 în județul Constanța care au susținut inspecția specială la clasă în profilul postului în județul Constanța și proba scrisă în orice județ și au obținut minim nota 5 la ambele probe. Repartizarea se face în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, indiferent de județul în care s-a susținut proba scrisă.


În această etapă nu se ocupă posturile didactice, respectiv catedrele propuse pentru prelungirea duratei contractului individual de muncă pe perioadă determinată în anul școlar 2015-2016 pentru candidații care au dobândit cel puțin definitivarea în învățământ și cadrele didactice debutante înscrise la examenul național de definitivare în învățământ, sesiunea 2015 care au obținut minimum media de repartizare 7 la concursurile pentru ocuparea posturilor, sesiunile 2014 și/sau 2013.


Cele mai multe solicitări sunt pentru posturile de învățătoare (47) și catedrele de matematică-informatică (46).


Comentează știrea

coleg
25 august 2015
ptr fosta directoare si sotul ei

acceptati....gata! acceptati...acum lasati-i si pe ceilalti sa existe asa cum stiu ei. ai fost directoare...gata...sau inca te mai crezi...nu mai esti...hai fugi in vacanta...ca acum incepe scoala si vii cu noi la catedra..ce-ti mai place sa controlezi...viata trebuie traita...ia-o usor...te vei obisnui si la catedra...

dana
25 august 2015
dar ce au titlurile? trebuia sa-ti ceara tie aprobarea?

ei uite ca sunt oameni care n-au nevoie de opinia ta, fie ca-ti place sau nu...

cititor mai fidel
25 august 2015
va repetati

Stimata doamna, sau stimate domn, incercati sa nu mai repetati comentariile, fiti mai inspirat(a), ca ne plictisiti!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3779 secunde