ISJ Constanța a publicat graficul desfășurării interviului. Iată programările (foto)

856
În urmă cu puțin timp, Inspectoratul Școlar Județean Constanța a făcut public, pe site-ul instituției, graficul desfășurării interviurilor din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct.
La această probă au fost admiși 121 de candidați din cei 213 câți s-au prezentat la proba scrisă. Reamintim că, în județul Constanța, sunt vacante 189 de funcții de director, respectiv 77 de funcții de director adjunct.
Centrul desemnat pentru desfășurarea şi evaluarea probei de interviu este Școala Gimnazială nr. 3 „Ciprian Porumbescu” Constanța.
ISJ Constanța a făcut publice și cele 61 de situații-problemă (primele 25 sunt de la minister, în procedura de interviu, iar celelalte 36 care completează lista aparțin comisiei județene) cu care se vor confrunta candidații care, începând de luni, 15 noiembrie, și până pe 8 decembrie, vor încerca să-și demonstreze capacitățile manageriale pentru care merită să fie declarați... câștigători ai mandatului pentru următorii patru ani.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3727 secunde