Irina Margareta Nistor, la Universitatea "Ovidius"

227
Irina Margareta Nistor, la Universitatea

Articole recomandate

Facultatea de Arte din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța organizează unul dintre cele mai importante evenimente ale anului, Simpozionul "Învățământ, Cercetare, Creație" 2016. Ajunsă la a VII-a ediție, ampla manifestare academică reunește zeci de profesori și conferențiari universitari, sub aceeași egidă: calitatea și evoluția prin cercetare și creație a învățământului superior și a celor aflați în slujba acestuia.

Pe agenda evenimentului se numără invitați de marcă, din țară și din străinătate, precum: Barney McCullagh, de la Universitatea Cambridge, UK și Irina Margareta Nistor, celebrul critic român de film.

Sâmbătă, sesiunile de comunicări științifice încep de la ora 10.00 în Sala de Conferințe a Universității "Ovidius" (Bd. Mamaia nr. 124) și continuă cu deja celebrul vernisaj "Ex Libris - Constantin Brâncuși 2016".

Festivitatea de închidere a simpozionului este programată începând cu ora 17. Ceremonia se va încheia cu unul dintre spectacolele Facultății de Arte, "Preșul", după un text de Ion Băieșu. Studenții actori din anul II - Diana Vieriu, Edi Vacariu, Vlad Fiu, Mircea Rotaru, Loredana Adăscăliței, Iulian Marinescu și Dana Cojan, absolventă a Facultății de Arte, în prezent cadru didactic asociat la aceeași instituție - sunt coordonați de decanul Facultății de Arte a Universității "Ovidius", prof. univ. dr. Daniela Hanțiu, și de asist. univ. drd. Mirabela Moroșanu și vor oferi un regal savuros al umorului de bună calitate, al oamenilor de lângă noi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0101 secunde