Invitație la teatru: "O noapte la Veneția" și "O sole mio"

428
Invitație la teatru:

Articole de la același autor

Teatrul de Operă și Balet "Oleg Danovski" vine în întâmpinarea constănțenilor, în acest sfârșit de săptămână, cu două reprezentații importante. 


Prima dintre acestea este "O noapte la Veneția", de Johann Strauss, care va avea loc sâmbătă, 23 septembrie, începând cu ora 19.00. Regia artistică poartă semnătura renumitului Mario Nikolov, din Bulgaria, scenografia îi aparține Adrianei Urmuzescu, iar coregrafia, lui Mihai Mîndruțiu. 


Ca urmare, constănțenii vor fi introduși în Veneția secolului XVIII, unde toată lumea este strânsă într-o piață de pe Canale Grande. Mulțimea se agită într-o necontenită forfotă. Peste tot există vânzători care își expun mărfurile cu îmbieri insistente, cumpărători curioși, precupețe, lume de tot felul, viu colorată în port și în limbaj, într-un fermecător decor venețian… Mai departe, lăsăm spectatorii să pătrundă în această atmosferă de poveste și să vadă cum se termină o astfel de noapte, la Veneția… 


Duminică, 24 septembrie, în intervalul 19.00 - 21.00, spectatorii, de toate vârstele sunt invitați la opereta "O sole mio". Soliștii care vor evolua pe scenă sunt Lucia Mihalache, Stela Sîrbu, Silvia Simionescu, Raluca Daraban, Gabriela Dobre, Ionela Duma, Răzvan Săraru, Doru Iftene, Bogdan Ocheșel, Constantin Acsinte și Laurențiu Severin. 


Prețul unui bilet este de opt lei pentru copii și elevi, pe baza carnetului de elev vizat la zi; 15 lei pentru pensionari și studenți, pe baza talonului de pensie și a carnetului de student vizat la zi; 20 - 40 lei pentru restul lumii, în funcție de locul ocupat în salǎ. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3831 secunde