€ 4.6644
£ 5.2406
$ 4.0999

Mai multe ştiri online:

Invitație la râs, la Casa de Cultură din Constanța

Ştire online publicată Miercuri, 11 Iulie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Vineri, 13 iulie, începând cu ora 20.00, va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța, un nou show de stand-up comedy, de data aceasta protagoniștii fiind Cătalin Bordea, Nelu Cortea și participanta de la iUmor, Teodora Nedelcu. Altfel spus, este vorba despre trei comedianți cu experiență în arta distracției, artiștii promițând o seară în care veți râde și vă veți simți relaxați, cât să vă țină pentru toată vara. Prețul unui bilet variază între 45 lei și 65 lei, în funcție de locul ocupat în sală. 


Absolventă a Facultății de Teatru, cu o experiență de peste patru ani în animație pentru copii și organizare de evenimente, Teodora este și un bun organizator de petreceri pentru copii. Chiar dacă este cunoscută și ca stand-up comedy-st, pentru Teo, petrecerile nu sunt de glumă. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
sambata, 17 noiembrie Foto : COD GALBEN DE NINSORI LA CONSTANȚA 84276 vizite, 0 comentarii COD GALBEN DE NINSORI LA CONSTANȚA
Eveniment
ieri, ora 14:08 Foto : VIAȚA UNUI COPIL STĂ ÎN MÂINILE NOASTRE. HAIDEȚI SĂ DONĂM SÂNGE! 2671 vizite, 0 comentarii VIAȚA UNUI COPIL STĂ ÎN MÂINILE NOASTRE. HAIDEȚI SĂ DONĂM SÂNGE!
Cultură-Educație
joi, 15 noiembrie Foto : Doliu în învățământul constănțean! 2090 vizite, 0 comentarii Doliu în învățământul constănțean!
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8283 secunde