Invitație la operetă. "O noapte la Veneția", la Teatrul "Danovski"

242
Invitație la operetă.

Articole de la același autor

Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" invită publicul constănțean, spre sfârșitul săptămânii, la o altă reprezentație de excepție. Ne referim la opereta "O noapte la Veneția", de Johann Strauss, care va avea loc duminică, 9 februarie, începând cu ora 18.30. 


Soliștii care vor urca pe scenă sunt Laura Eftimie, Smaranda Drăghici, Silvia Simionescu, Răzvan Săraru, Doru Iftene, Ștefan Popov, Constantin Acsinte, Laurențiu Severin, Adrian Bădilă, Bogdan Ocheșel, Robert Safta, Iulian Bratu. 
Conducerea muzicală este asigurată de Gheorghe Stanciu, iar maestru cor este Adrian Stanache. Regia artistică a acestui spectacol a fost realizată de Mario Nikolov, scenografia, de Adriana Urmuzescu, iar coregrafia, de Mihai Mândruțiu. 
Reprezentanții instituției de cultură spun că "O noapte la Veneția" este o operetă în două acte, care va dura aproximativ două ore și jumătate.


Acțiunea se petrece în Veneția secolului XVIII. Totul începe într-o zi de târg, într-o piață de pe Canale Grande. Mulțimea se agită într-o necontenită forfotă. Vânzătorii își expun mărfurile cu îmbieri insistente, cumpărătorii sunt curioși, iar la tot pasul își fac apariția precupețele și lume de tot felul, viu colorată în port și în limbaj, într-un fermecător decor
venețian. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.6707 secunde