Invitație la lectură: "Arta subtilă a nepăsării"

213
Invitație la lectură:

Articole de la același autor

"Arta subtilă a nepăsării", de Mark Manson, este una dintre cărțile căutate de către cititori, la ora actuală. În acest ghid revoluționar, spun criticii, autorul ne învață că, pentru a fi fericiți, trebuie să renunțăm la a fi pozitivi mereu și trebuie, în schimb, să ne perfecționăm în învingerea obstacolelor.

Susținându-și afirmațiile cu cercetări academice și anecdote bine plasate, Manson argumentează că, pentru a avea o viață mai bună, trebuie să știm nu cum să transformăm lămâile în limonadă, ci cum să le tolerăm mai bine. El ne sfătuiește să ne cunoaștem limitele și să le acceptăm. Aceasta este adevărata sursă a puterii. După ce ne-am acceptat temerile, greșelile și incertitudinile, după ce încetăm să evităm adevărurile dureroase și începem să le înfruntăm, putem găsi curajul și încrederea pe care le căutăm cu disperare.

Adoptând pentru acest manifest un ton sincer și un limbaj direct, fără compromisuri, Manson încearcă să ne trezească la realitate pentru a putea duce o viață mai plină de satisfacții și mai ancorată în concret. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3385 secunde