Invitaţie la film. Vin Diesel, într-o nouă peliculă de excepţie

158
Invitaţie la film. Vin Diesel, într-o nouă peliculă de excepţie - filmesursacomplex-1599842545.jpg

Articole de la același autor

Pentru cei cărora le plac filmele, aceştia sunt aşteptaţi în sala de cinema a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 17.30, pentru a viziona producția „După ce ne-am certat”, care va fi prezentată în premieră. Hardin Scott și Tessa Young parcurg urmările despărțirii lor. Chiar dacă vor trece prin momente bune și momente rele, vor avea suișuri și coborâșuri, vor face greșeli și le vor repara. Hardin și Tessa nu se vor lăsa și vor lupta pentru a fi împreună. Filmul îi are în distribuție pe Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin și Dylan Sprouse, alături de care îi mai găsim pe Shane Paul McGhie, Candice King, Charlie Weber, Khadijha Red Thunder, Inanna Sarkis, Pia Mia, Samuel Larsen, Louise Lombard, Rob Estes, Dylan Arnold, Selma Blair și Karimah Westbrook. „După ce ne-am certat” este regizat de Roger Kumble, cunoscut pentru „Cruel Intentions”, „The Sweetest Thing” și „Just Friends”.

Filmul american de super-eroi „Bloodshot” va fi proiectat duminică, 13 septembrie, de la ora 20.30. Pelicula ni-l prezintă pe Ray Garrison (Vin Diesel), un soldat de elită recent ucis în acţiune, care este readus la viaţă şi transformat în super-eroul Bloodshot, de către corporaţia RST.

Fiind inoculat cu toate proprietăţile unei nano-tehnologii de ultimă oră, el reprezintă acum o forţă de nestăvilit. Dar, odată cu procesul de transformare a corpului său, compania i-a modificat totodată mintea şi amintirile. Când Ray începe să-şi amintească câte ceva din trecut, el nu mai ştie ce e adevărat şi ce nu, dar este hotărât să reia controlul asupra propriei sale vieţi. Pelicula va putea fi vizionată şi duminică, 13 septembrie, de la ora 17.30. acestea sunt doar două dintre filmele pe care le puteţi urmări în acest sfârşit de săptămână.

Bineînţeles, nici copiii nu sunt uitaţi, ei având posibilitatea sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 12, de a opta pentru filmul de animație „Tot înainte”, în regia lui Dan Scanlon.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 August 2020
Stire din Cultură-Educație : Festival de filme drive-in, pe litoral
Pagina a fost generata in 0.3767 secunde