Invitație la film. Ce puteți viziona în acest week-end

344
Invitație la film. Ce puteți viziona în acest week-end - filme2-1541175008.jpg

Articole de la același autor

A venit weekend-ul și nu știți ce să faceți? În acest sfârșit de săptămână puteți opta pentru o ieșire la film. Cinema Cityplex Tomis Mall vă așteaptă sâmbătă și duminică, dar și zilele următoare la o mulțime de filme bune. "Singură la nunta mea", cu Alina Ioana Șerban, Tom Vermeir, Jonas Bloquet este o dramă interesantă, de fapt, povestea Pamelei, o tânără din comunitatea romă, o femeie spontană și amuzantă. Ea trăiește cu copilul ei în vârstă de doi ani și cu bunica într-o casă dărăpănată unde împart același pat. Ea visează la libertate și se îmbarcă spre necunoscut, renunțând la tradițiile care o sufocă. Speră să se căsătorească pentru a-și schimba destinul, dar și pe al fiicei ei. Ce se întâmplă la final, vă lăsăm pe dumneavoastră să vedeți…

Și dacă tot ne aflăm în săptămâna Halloween-ului, haideți să vedeți cum arată un "Halloween bântuit". Din distribuție fac parte: Madison Iseman, Wendi Mc Lendon-Covey, Jeremy Ray Taylor, Chris Parnell, Shari Headley. Timp de 90 minute, Halloween-ul revine la viață într-o nouă aventură bazată pe seria de cărți pentru copii cu același nume a scriitorului R.L. Stine. Continuarea se învârte în jurul a trei prieteni care trebuie să-l oprească pe Slappy The Dummy de la începerea apocalipsei de Halloween. În micul oraș Wardenclyffe, în noaptea de Halloween, doi băieți pe nume Sonny și Sam găsesc un manuscris numit "Haunted Halloween" într-o casă abandonată, care anterior fusese deținută de R. L. Stine. Când l-au deschis, ei l-au eliberat fără să știe pe Slappy, care intenționează să declanșeze o apocalipsă de Halloween cu ajutorul aliaților săi monștrii.

Pentru cei mai romantici, "Luna de miere" este cea mai bună opțiune. În acest film, Mălina Manovici, Dylan Smith, Steve Bacic, Milan Hurduc, Ruxandra Maniu și Víctor Gómez vă prezintă o poveste captivantă. Mara, o mamă singură în vârstă de 30 de ani, se căsătorește cu Daniel (un american) în timp ce se află în Statele Unite cu un job temporar de asistentă medicală. Atunci când parcursul ei pentru a obține cartea verde ia o turnură neașteptată, Mara este silită să se confrunte cu un adevăr neplăcut.

Fanii lui Gary Oldman și Gerard Butler nu trebuie să rateze "Operațiunea Hunter Killer", un thriller în care, timp de 121 minute, un căpitan de submarin american face echipă cu pușcașii marini pentru a-l salva pe președintele Rusiei, răpit de un general răzvrătit. Bineînțeles, mergând la cinema, aveți posibilitatea de a urmări și alte pelicule, noi am enumerat doar o parte dintre ele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Octombrie 2018
Stire din Cultură-Educație : Cinema City Mall Tomis vă invită la film
Miercuri, 29 August 2018
Stire din Diverse : "Darius",  invitație la film
Pagina a fost generata in 1.1937 secunde