Invitaţie la film. Ce pelicule puteţi viziona în weekend

105
Invitaţie la film. Ce pelicule puteţi viziona în weekend - filme1-1637943145.jpg
În aceste ultime zile ale lunii lui Brumar, constănţenii au posibilitatea de a viziona mai multe pelicule de calitate la cinematograf, iar „Resident Evil: Bun venit în Raccoon Cityeste” este unul dintre ele. Cândva prosper și gazdă a gigantului farmaceutic „Umbrella Corporation”, Raccoon City este acum un orășel oarecare, îmbătrânit și prăfuit. Odată plecată, compania a lăsat o moștenire monstruoasă. Când răul dă pe-afară și începe să bântuie străzile, viețile localnicilor se schimbă dramatic, iar câțiva supraviețuitori trebuie să afle ce a lăsat în urmă „Umbrella” dacă vor să mai prindă răsăritul. Din distribuţie fac parte: Hannah John-Kamen, Kaya Scodelario, Neal McDonough, Tom Hopper, Robbie Amell.

„Vânătorii de fantome: Moștenirea” este o altă variantă de petrecere a timpului liber. După ce se mută într-un orăşel liniștit, o mamă și cei doi copii ai săi află că au o strânsă legătură cu echipa originală „Ghostbusters” și încearcă să înțeleagă moștenirea lăsată în urmă de bunicul familiei. Din distribuţia acestui film fac parte: Carrie Coon, Mckenna Grace, Paul Rudd, Bill Murray, Annie Potts, Sigourney Weaver.

Dacă aveţi copii, atunci „Encanto” este alegerea perfectă. Mirabel, o fată din Columbia, se confruntă cu frustrarea de a fi singurul membru al familiei sale care nu posedă puteri magice. Acțiunea are loc într-un sat magic din Columbia și prezintă familia Madrigal, în care fiecare membru are propriile sale daruri, cum ar fi schimbarea formei, creșterea plantelor sau super-forța. Chiar și casa este fermecată, dansând în ritmul vieții de zi cu zi, dar Mirabel este singura din familia ei care nu are puteri speciale. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2485 secunde