Invitație la film! "Avengers: Sfârșitul jocului" a ajuns pe marile ecrane

524
Invitație la film!

Articole de la același autor

Zilele acestea, exceptând prima zi de Paște, când este închis, sunteți invitați, din nou, la film, la Cinema City Tomis Mall.

Cel mai așteptat titlu, dintre cele pe care vi le propunem, este "Avengers: Sfârșitul jocului", cu Brie Larson, Karen Gillan, Scarlett Johansson, Bradley Cooper, Tom Holland, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Chris Evans. Timp de 182 minute, veți sta cu sufletul la gură să vedeți prin ce aventuri au mai trecut eroii dumneavoastră preferați.

Plutind în voia sorții, în adâncul spațiului, fără apă sau mâncare și cu rezervele de aer pe terminate, Tony Stark înregistrează un mesaj pentru Pepper Potts, în speranța că, într-o bună zi, probabil mult după ce el nu va mai fi decât un schelet mumificat la bordul unei nave în derivă, vorbele lui vor ajunge la destinatar. Între timp, Răzbunătorii care au supraviețuit decimării provocate de Thanos cu un simplu pocnet din degete, adică Thor, Black Widow, Captain America și Bruce Banner (cu Hulk făcut ghem de frică și încă reticent la ideea de a-și arăta fața în public), încearcă să găsească o cale de a-și salva prietenii, aliații și acea jumătate de univers care nu a supraviețuit semi-zeului malefic ce a nimicit viața pe o scară greu de imaginat.

v v v

"Aventuri în zbor", cu Kate Winslet și Willem Dafoe, este o peliculă destinată celor mai mici spectatori. În acest film, Manou, o mică drepnea crescută de o familie de pescăruși, se crede unul de-al lor. Când învață să zboare, își dă seama că nu va fi niciodată un pescăruș adevărat. Șocat, el fuge de acasă și se întâlnește cu niște păsări din specia lui și astfel află cine este cu adevărat.

v v v

Pentru cei mai romantici dintre dumneavoastră, "Povestea prințesei Emmy" poate fi alegerea perfectă.

Emmy, o prințesă de opt ani din ținutul Kandis, poate vorbi cu caii, ea moștenind darul de la stră-stră-stră-stră-străbunica sa Karlotta. După cum spune legenda, Karlotta a salvat o turmă de cai albi datorită curajului ei. Astfel, ea aproape și-a pierdut viața, însă caii i-au oferit darul de a putea vorbi cu ei. Acest talent este menit să fie păstrat secret față cei care nu îl posedă. Povestea a fost scrisă într-o carte secretă, iar fiecare păzitor trebuie să o păstreze în siguranță. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3031 secunde