Invitație la concerte: Mihai Mărgineanu și "Proconsul"

316

Articole de la același autor

Mihai Mărgineanu și Banda veselă se întorc la Clubul "Doors" duminică, 11 martie, de la ora 19.30. Așa că, iubitorii muzicii lui Mărgineanu se vor putea relaxa pe strofe inspirate din folclorul urban, unele melodii fiind preluări ale unor cântece vechi de pahar, iar altele fiind creații proprii în același gen. Versurile sale sunt adeseori explicite, conținând cuvinte necenzurate. Solistul s-a lansat în muzică la vârsta de 36 de ani, iar primele melodii ale sale au fost înregistrate în 2005, fiind inițial destinate unui grup limitat de prieteni. Ulterior, cântecele s-au răspândit pe internet, iar autorul a câștigat popularitate. 


Cea mai cunoscută melodie a lui Mărgineanu este "Mă iubește femeile", o preluare după un cântec al actorului interbelic Iancu Brezeanu, din care Mărgineanu a păstrat doar melodia și a rescris o parte din versuri într-un stil propriu.


Tot duminică, dar de la ora 20.30, trupa "Proconsul" va ajunge în clubul "Phoenix". Aici, membrii trupei își vor încânta publicul cu melodii pop - rock. Înființată în 1999, "Proconsul" este prima trupă din România care a câștigat trofeul "Cerbul de aur". De-a lungul timpului, "Proconsul" a lansat nouă albume, au avut concerte în toată țara și au parcurs mii de kilometri. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 19 Februarie 2018
Stire din Cultură-Educație : Stand-up cu Teo,  la Club "Doors"
Sâmbătă, 17 Februarie 2018
Stire din Cultură-Educație : "Țapinarii" sunt  "Anti Valentine’s Day"
Pagina a fost generata in 0.899 secunde