Mai multe ştiri online:

Invitație la concert. Mozart, Rossini și Schubert în program

Ştire online publicată Joi, 08 Februarie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” vă invită, vineri, 9 februarie, începând cu ora 18.30, la un concert simfonic de excepție. Dirijor va fi Cristian Brâncuși, iar solist Horia Mihail. Din program amintim Rossini - Uvertura la opera „Wilhelm Tell”, Mozart - Concertul pentru pian și orchestră în La major, KV488, Schubert - Simfonia nr.6 in Do major, D.589.
 
Prețul unui bilet este de opt lei pentru copii și elevi, pe baza carnetului de elev vizat la zi, și 15 lei pentru pensionari și studenți, pe baza talonului de pensie și a carnetului de student vizat la zi. Ceilalți spectatori vor achita 20 lei, 25 lei, 30 lei, 40 lei, în funcție de locul ocupat în salǎ.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8707 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7862 secunde