Învățătorii și-au dat adunarea la Eforie Sud

233
Învățătorii și-au dat adunarea la Eforie Sud - invatatori-1435943839.jpg

Articole de la același autor

Și anul acesta, în Eforie Sud, în perioada 26-29 iulie, se va desfășura Școala de vară internațională AGIRo, eveniment tradițional ce reunește numeroși reprezentanți ai breslei învățământului primar.

Ca în fiecare an, organizatorii au convingerea că evenimentul se va bucura și de patronajul Ministerului Educației, al Inspectoratului Școlar Județean Constanța, al Casei Corpului Didactic etc.

"La acest eveniment anual cel mai mic număr a fost de 450 delegați, iar cel mai mare de 1.500 delegați din absolut toate județele țării. Au mai participat la congresele AGIRo miniștrii Educației în funcție și foști miniștri ai Educației din România și din alte țări, președintele României, președintele și vicepreședintele Academiei Române, parlamentari, europarlamentari, reprezentanți ai autorităților locale, personalități ale vieții publice și din domeniul culturii. În calitate de organizatori, asigurăm și certificarea corespunzătoare a activităților de formare ce se vor derula", a declarat prof. Virgil Doha, președintele AGIRo.

Cu acest prilej, am aflat că se prelungește până pe 5 iulie termenul de înscriere la congresul AGIRo și la școlile internaționale de vară.

Anul acesta se împlinesc 105 ani de la primul Congres al Asociației generale a învățătorilor din România, desfășurat la Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Martie 2015
Stire din Fun : EȘTI DIN EFORIE DACĂ ...
Luni, 11 August 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier în Eforie Sud
Pagina a fost generata in 0.6707 secunde