Învățământul profesional dual, soluția pentru problemele forței de muncă

175
Învățământul profesional dual, soluția pentru problemele forței de muncă - invatamantuldualjpeg-1563382323.jpg

Articole de la același autor

Învățământul profesional în sistem dual ar putea fi soluția pentru rezolvarea crizei muncitorilor calificați din țara noastră. De altfel, aceasta este tema primei conferințe regionale care își propune să promoveze în rândul elevilor, părinților și agenților economici sistemul de învățământ profesional care presupune învățarea unei meserii și asigurarea unui loc de muncă la finalul cursurilor de specialitate.

Intitulat "Școala profesională în sistem dual ca parte a soluției pentru problemele forței de muncă", evenimentul va avea loc miercuri, 24 iulie, de la ora 14, la Biblioteca Colorată Tomis Hub, din incinta Tomis Mall Constanța.

Conferința, organizată de Comitetul Județean al Părinților Constanța și Școala fără Șomeri, cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța și al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură, vine în întâmpinarea agenților economici care au nevoie de muncitori calificați, prin implicarea în programe de școală profesională în sistem dual.

Invitatul special al acestei conferințe este Cornel Bertea Hanganu, fondatorul și președintele "Școlii Fără Șomeri", un concept unic în România care a dus performanță în școala profesională în sistem dual prin înființarea a peste 100 de clase în sistem dual în ultimii doi ani cu agenți economici ce și-au dorit să se implice în pregătirea forței de muncă bine calificată. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0152 secunde