"Interziceți publicitatea, finanțarea și promovarea tutunului!"

137
1

Articole de la același autor

Elevii și profesorii Liceului Teoretic "Decebal" Constanța, în parteneriat cu Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații, au marcat Ziua națională fără tutun printr-o serie de activități la care au participat 30 de elevi voluntari din cele două instituții de învățământ coordonați de consilier psiholog Aurora Chirilă și Maria-Cristina Dobre.

Aceștia au organizat o masă rotundă cu tema "Interziceți publicitatea, finanțarea și promovarea tutunului!" și au distribuit materiale informative referitoare la riscurile asociate consumului sau expunerii la tutun: pliante și fluturași. De asemenea, au încercat să ofere o alternativă la fumat măcar pentru o zi, distribuind mere și bomboane în schimbul țigărilor.

Prin aceste activități, organizatorii își propun informarea și conștientizarea de către elevi a riscurilor asociate fumatului, precum și prevenirea creșterii numărului elevilor fumători. 

Comentează știrea

Doru
25 noiembrie 2013
Hai sa traim ca suedezii!

S-a observat ca fumatul ca si alte obiceiuri de tip viciu sunt mai usor de diminuat cand nivelul de trai din tarile in care s-au facut studii pe acest domeniu,este bun si cu sperante de crestere.Tarile paupere ca Romania,sunt focare de delicventa,boli de nutritie proasta sau malnutritie,cresterea consumului de tutun prost si bauturi proaste,lipsa igienei,renuntarea la cultura si chiar marginalizarea ei.Ce ar fi intai sa declaram razboi hotiei, jafului de pe absolut toate palierele si apoi vom vedea ca merita sa ne prelungim viata chiar si renuntand la fumat ?!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4295 secunde