Interesant exercițiu de marketing pentru liceeni din Medgidia

192
1
Interesant exercițiu de marketing pentru liceeni din Medgidia - interesantexercitiu-1479144812.jpg

Articole de la același autor

La Colegiul Tehnic "Nicolae Titulescu" din Medgidia s-a desfășurat activitatea "Debut în afaceri", la care au participat elevii claselor a X-a B și a XI-a B, profil economic.


Lecția a fost coordonată de prof. Ingrid Alina Kober, prof. Nicoleta Nazare și prof. Camelia Seimeneanu, iar scopul demersului didactic a fost simularea unei secvențe din activitatea unui întreprinzător debutant și s-a desfășurat în stagiile de pregătire practică.


Activitatea a fost organizată pe grupe, elevii primind sarcina de a realiza decorațiuni interioare cu materiale diverse. Produsele nu trebuiau să depășească valoarea de 20 de lei, fiecare material folosit regăsindu-se într-o listă de prețuri.


La final, fiecare elev a optat pentru unul dintre produse, iar echipa câștigătoare a fost cea care a vândut cele mai multe produse. 


Comentează știrea

Gigi
15 noiembrie 2016
Aiurea ...

Parca ne aflam in perioada cincinalului ultim . La asa-zisul colegiu toti mimeaza activitatea productiva si isi vand intre ei produsele rezultate . Cine dracului va baga in seama cel mai corupt si mai decazut liceu din judet ? Marculeasca si Giripa , dar si Vasileasca , vor castiga bani multi abia in vara cand vor vinde proiectele de BAC din anii anteriori ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3909 secunde