€ 4.6571
£ 5.1648
$ 4.0846

Mai multe ştiri online:

Întâlnire între studenții europeni și liceenii constănțeni

Ştire online publicată Vineri, 06 Ianuarie 2017. Autor: Simona ANGHEL
Aseară, într-o locație din Piața Ovidiu din Constanța, într-un cadru nonformal, studenți actuali ai marilor universități europene, dar și elevi de liceu, ce iau în calcul perspectivele studiului în străinătate, au avut ocazia unui schimb de impresii, despre avantajele și condiția de student la o universitate din afara țării.

Întâlnirea a fost prefațată de lansarea romanului „Oriunde” al Iuliei Bangheorghe, o poveste despre regăsirea identității și a iubirii într-o lume a amintirilor, a frământărilor sufletești și a provocărilor de tot felul.

„Principalele motive pentru care am scris această carte: pentru a-mi exprima dragostea fără margini pentru cineva care mă iubește (dar nu putem fi împreună) și pentru a spune lumii prin ce am trecut cu operații, doctori, durere, antrenori de recuperare, duri și violenți și viața în căruț în general. Sper ca până la sfârșitul ultimei pagini oamenii să înțeleagă că viața este un dar, că fiecare își găsește jumătatea în cele din urmă, că iubirea adevărată există și că oricât de multă mizerie aruncă viața și lumea peste tine, nu este niciodată prea târziu să te cureți și să te ridici”, a declarat autoarea. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8304 secunde