Întâlnire între studenții europeni și liceenii constănțeni

198
Întâlnire între studenții europeni și liceenii constănțeni - intalnireintre-1483636898.jpg

Articole de la același autor

Aseară, într-o locație din Piața Ovidiu din Constanța, într-un cadru nonformal, studenți actuali ai marilor universități europene, dar și elevi de liceu, ce iau în calcul perspectivele studiului în străinătate, au avut ocazia unui schimb de impresii, despre avantajele și condiția de student la o universitate din afara țării.

Întâlnirea a fost prefațată de lansarea romanului "Oriunde" al Iuliei Bangheorghe, o poveste despre regăsirea identității și a iubirii într-o lume a amintirilor, a frământărilor sufletești și a provocărilor de tot felul.

"Principalele motive pentru care am scris această carte: pentru a-mi exprima dragostea fără margini pentru cineva care mă iubește (dar nu putem fi împreună) și pentru a spune lumii prin ce am trecut cu operații, doctori, durere, antrenori de recuperare, duri și violenți și viața în căruț în general. Sper ca până la sfârșitul ultimei pagini oamenii să înțeleagă că viața este un dar, că fiecare își găsește jumătatea în cele din urmă, că iubirea adevărată există și că oricât de multă mizerie aruncă viața și lumea peste tine, nu este niciodată prea târziu să te cureți și să te ridici", a declarat autoarea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Decembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Lansare de carte la Biblioteca Județeană
Pagina a fost generata in 0.4988 secunde