Întâlnire cu "regele parafenomenelor", la Casa de Cultură din Constanța

174
Întâlnire cu

Articole de la același autor

Regele parafenomenelor, așa cum mai este numit Albert Von Kloss - Ignatenko, ajunge joi, 18 iulie, începând cu ora 20.30, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța. Aici, el va susține un show științifico-educațional.

Albert Von Kloss - Ignatenko este un reputat om de știință cosmolog, în vârstă de 76 de ani, din Ucraina, doctor în filosofie, doctor în medicina psiho-informațională, doctor în științe biologice și energo-informaționale, doctor în științele securității internaționale.

În cadrul turneului pe care îl întreprinde în țara noastră, el și-a propus să încânte publicul cu un spectacol ce are ca tematică matricea divină a puterii gândului și matricea tinereții veșnice. În program se regăsesc: previziuni despre viitorul omenirii, memoria fenomenală, telepatia, clarviziunea, lovitura Kung Fu de la distanță, fără contact, deschiderea capacităților geniale, programarea pentru 100% sănătate, tinerețe veșnică și fericire, schimbarea destinului.

De-a lungul timpului, Ignatenko a fost numit "regele parafenomenelor", "o personalitate unică", deținând zeci de capacități fenomenale, începând cu memoria și terminând cu cele mai misterioase din domeniul parapsihologiei și psihoenergiei.

De fapt, el a demonstrat și pe scenă fenomenele telepatiei, telekineziei, clarviziunii și sugestiei mentale fără folosirea hipnozei. În același timp, s-a concentrat pe domeniul sugestologiei, formând o nouă direcție, psihoenergosugestia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7884 secunde