Instituțiile spaniole susțin specializarea elevilor de la Colegiul de Marină

146
Instituțiile spaniole susțin specializarea elevilor de la Colegiul de Marină - colegiulmarina1-1443972532.jpg

Articole de la același autor

Continuând tradiția de a specializa propriii elevi prin organizarea de stagii în străinătate, și în acest an școlar, Colegiul Tehnic de Marină "Alexandru Ioan Cuza" implementează proiectul Erasmus+ "Competențe tehnice pentru viitoarele locuri de muncă", prin care își propune să sprijine formarea profesională a 24 de elevi ai școlii într-un alt stat membru al Uniunii Europene.

Obiectivul general al proiectului răspunde nevoii de îmbunătățire a formării de specialitate în domeniile întreținerii instalațiilor electrice și a circuitelor electronice, în vederea creșterii șanselor de angajare la finalizarea studiilor și a șanselor în carieră, prin oportunitatea cooperării internaționale și a mobilității în scop educațional.

"Partenerii care ne susțin sunt instituții spaniole care activează în domeniul educației și formării profesionale, precum Instituto care de Educación Secundaria Virgen de las Nieves Granada, Spania și MEP Europrojects Granada. Grupul țintă este alcătuit din 12 elevi de clasa a XII-a, calificarea Tehnician în instalații electrice, care vor desfășura un stagiu de formare profesională de două săptămâni, dar și 12 elevi de clasa a XI-a, calificarea Tehnician electromecanic, care vor desfășura un stagiu de formare profesională de trei săptămâni", a declarat prof. Iuliana Neguț, directorul colegiului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0575 secunde