Inspectorul școlar general Gabriela Bucovală, față-n față cu directorii

1254
9
Inspectorul școlar general Gabriela Bucovală, față-n față cu directorii - inspectorulgeneral-1453830146.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 10.30, inspectorul școlar general prof. Gabriela Bucovală se va întâlni, pentru prima dată în acest an, cu directorii unităților de învățământ preșcolar, dar și cu directorii unităților de învățământ gimnazial și liceal care au grupe de învățământ preșcolar. 


Programată la Colegiul Național de Arte "Regina Maria" Constanța, ședința de instruire are ca scop diseminarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii nr. 248/2015 privind stimularea participării în învățământul preșcolar a copiilor provenind din familii defavorizate și a procedurii de acordare a tichetelor pentru grădiniță. 


Încă o "mare" bucurie pentru directorii care și așa au pe cap atât de multe hârtii încât ar trebui redenumită funcția lor în… conțopiști. 


Comentează știrea

Ha!
26 ianuarie 2016
E bine, e foarte bine!

Stimati colegi,va rugam sa nu ne injurati, dar vrem s-o intrebam pe doamna Bucovala daca se intalneste si cu scumpa noastra directoare Miha Stan! Nu mai este si manager de gradinita, ca ABC s-a mutat la sc. 5, dar....avem loc in scoala ptr 2 gradinite. Poate daca era invitata si dansa la sedinta, aveati ocazia s-o intrebati cum e cu SANCTIUNILE! Stiti, acelea aplicate ABUZIV...si anulate de inspectorat (oare de ce?), adica de dumneavoastra, cum s-ar zice....

PS
27 ianuarie 2016
....experienta ABC a fost o reușită!

cunoscatorii stiu! Una dintre numeroasele reusite ale doamnei din comentariul anterior, adica miha stan alias Adevar!

cunoscator
27 ianuarie 2016
... experienta ABC

O reusita! Poate cu ghilimelele de rigoare. Pana n-a casapit gradinita aia nu s-a lasat! Iar prostie, rautate si nebunie mai mare nu s-a mai intalnit intr-o gradinita pana la Stan dilia. Habar nu avea cu ce se mananca o unitate de invatamant prescolar cu cantina! Nici pe parte didactica, nici administrativa. Batea campii! Azi zicea una, maine alta si era in mare necunostinta de cauza. Numai suspiciuni in capul ei, minciuni, interese ascunse, falsuri si mizerii. Toate, bineinteles in "numele legii si a corectitudinii" avand la baza foarte multa prostie si nebunie..... Dar a facut totul in numele parintilor, al reclamatiilor acestora. Minciuni! Nu a existat nicio relamatie din partea niciunui parinte! Niciodata! A zgarmat si a nascocit tot felul de variante caroara le-a dat ce nuanta i-a convenit. Fara ajutorul lui Popescu Raducu si fiind lasata de capul ei de catre inspectorul de la prescolari Nicolaie Irinela nu desfiinta unitatea aceasta. Unitate care putea sa-i aduca beneficii si intregea numarul de inscrisi ai scolii. S-a purtat execrabil cu intregul personal pe care l-a mintit incontinuu si nu a finantat corespunzator unitatea. Tot timpul motiva ca nu are bani.... Si multe, foarte multe aspecte de cea mai joasa atitudine posibila din partea unui director!

dorin Iorga
27 ianuarie 2016
un coleg bun

Scoala 28 si scoala particulara HIPOCRATE Constanta sa dea cu subsemnatul la organele statului ..acolo unde sunt chemate si nu la ISJ unde sunt sustinute de toti pssd-isti.ce cred ei ca lumea nu stie ?Sa se invarta roata asta si sa plece cu tinichea Nitu,Bucovala,Neagu si toti ai lor.Mai lasati si pe atii sa vina ca v-ati saturat de atatea spagi.Doamna Bucovala cere reclamatii la dansa.A uitat cand a afirmat pe holul ISJ ca nu asculta pe nimeni care nu are dreptate?!?Daca nu il asculta mai intai de unde stie ca nu are dreptate?E vai de ea saraca

un cineva
27 ianuarie 2016
de prin preajma

E setata de Raducu, nu misca in front! E si ea acolo, ce sa faca?! Nu o sa ia nicio hotarare majora care sa aibe consecinte. Nu poate sa dea in cei care au pus-o pe functie! Cam asa stau lucrurile.

Răspuns la: un coleg bun
Adăugat de : dorin Iorga, 27 ianuarie 2016
Scoala 28 si scoala particulara HIPOCRATE Constanta sa dea cu subsemnatul la organele statului ..acolo unde sunt chemate si nu la ISJ unde sunt...
Parinte
28 ianuarie 2016
Desfiintari la Scoala 12

Sa ne spuna doamna Bucovala daca directoarea de la Scoala 12 poate sa desfiinteze clasele Step by Step doar pentru ca sunt parintii "dificili'. Toti directorii dinainte s-au straduit sa construiasca ceva, ea doar strica!!! A scos sportul de la I-IV, acum desfiinteaza Step-ul. Ce urmeaza? De ce nu o opreste nimeni? De ce nu o schimbati inainte sa strice tot?

Un nedumerit
28 ianuarie 2016
Scoala 12

Doamna Simona Anghel, Poate veniti si la noi la scoala sa vedeti de ce directoarea le permite unor invatatoare (Tapu si Mihai) sa lase elevii chiar in clasa a IV-a, pentru ca... "sunt slabi". Daca sunt slabi, nu cumva e si meritul doamnelor invatatoare? Ce au facut de la pregatitoare pana acum? Sau nu au fost parintii destul de draguti? Pai de la Mihai au fugit deja jumatate la alte scoli. Oare de ce??? Ieri am fost multi pe holurile scolii, dar se pare ca nu suntem convingatori. Cui sa ne adresam?

valentina
20 februarie 2016
scaune

Se duc sa se plimbe inspectoratele si cei adunati acolo se duc.Sa vedem ce vor face Mai face nebunii Nitu,Bucovala si compania?Sau isi vad de treaba lor ca asa ar trebu.i Cu greu o sa-i deslipeasca cineva de scaune pe astia.Tin cu dintii de ele pentru spagile si afacerile lor.Cat priveste scolile nu ii intereseaza mai niumic Tin doar de scaune Sa vedem!!!!!

gigi
21 februarie 2016
concurs

Da,asa este se mai duc la plimbare putin.Sa vedem cat de capabili sunt cei care au luat concursul ca vai de el.Ce va face Stan , Botusanu,Nitu,Codreanu si toata gasca lor.Am uitat ca toate il plang pe Popescu,saracu de el.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5425 secunde