Inspectorii școlari constănțeni intră în febra examenelor

802
6
Inspectorii școlari constănțeni  intră în febra examenelor - inspectoriiscolari-1431971220.jpg

Articole recomandate

Începând de mâine și până pe 5 iunie, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Constanța candi-dații la funcția de inspector școlar vor intra rând pe rând în examene, marea majoritate a celor interesați de aceste posturi fiind din rândul actualilor "locatari" din strada Mihai Eminescu.

Selecția va consta într-o probă scrisă, test-grilă, cu subiecte din management școlar și legislație din domeniul educației, în susținerea unei inspecții speciale la clasă, proba practică - realizarea unei asistențe la o oră, analizarea lecției și întocmirea raportului scris, susținerea ofertei manageriale într-un interviu și analizarea CV-ului în plenul comisiei de concurs. Punctajul maxim care poate fi obținut este de 50 de puncte, iar punctajul minim pentru a promova concursul este de 35 de puncte. Va reuși candidatul cu cel mai mare punctaj. La punctaj egal se vor compara, în ordine, rezultatele obținute la probele: inspecția specială la clasă, curriculum vitae, interviu, proba practică, proba scrisă în profilul postului. Dacă un candidat a obținut la una din probe, luate în ordinea prezentată anterior, un punctaj mai mare, acel candidat este declarat reușit. Numirea candidaților reușiți se face de către inspectorul școlar general pentru o perioadă de patru ani. Din comisia de examen vor face parte inspectorul școlar general prof. dr. Răducu Popescu, un cadru didactic universitar și un reprezentant al Ministerului Educației.

Comentează știrea

ISJ Constanta
19 mai 2015
cadru universitar aici?

Cum e posibil ca la examenul din 11 mai la Minister, la un concurs ptr functia de conducere de nivel superior de general adjunct sa nu faca parte un cadru universitar, iar la o functie de conducere inferioara sa introduceti subit un prof univ.? EXPLICATI, VA ROG LOGICA. multumesc.

Invatatoare
19 mai 2015
LISTA GRADATIE DE MERIT

Multumim presei pentru informatiile utile pe care le citim in fiecare zi. Poate reusim sa flam de ce nu s-a afisat inca pe site-ul ISJ-ului lista cu cei care au abtinut gradatie pe urmatorii 5 ani. ieri , 18 mai era termenul de postare. astazi se depun deja contestatiile. in judetele din tara s-au afisat deja pe site-urile proprii. sa se afiseze si pe forumul ISJ C-ta.

profesor
19 mai 2015
rugaminte

Suntem si din judet cu dosare depuse pentru gradatie. Sa se afiseze si pe site, de ce doar la avizierul ISJ. Va rugam sa afisati lista sa ne scutiti de un drum. Va multumim.

ALINA
19 mai 2015
S-A AFISAT

Cine cunoaste, sa-mi spuna si mie cand se dau rezultatele la Gradatie

adi
19 mai 2015
concurs ARHIMEDE

Inspectorii si directorii penalii sa raspunda pentru cele 3 milioane de lei abuziv incasati de la parintii copiilor. Demisia si 15% din salarii timp de un an. Intorceti-va la catedra sa va amintiti cum muncim noi cu voi pe grumaz.

parinte
19 mai 2015
ne-au cerut bani

I-am sunat dar au telefoanele inchise, sa ne dea banii inapoi, ne-am saturat de incompetenti si hoti, bani pe meditatii, bani la concursuri, bani la fondul scolii si fondul clasei sinteti nebuni, aduceti voi bani de-acasa de la copiii vostri, multumim presei pentru stirile oferite

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.32 secunde