Inspectoratul Școlar Constanța schimbă inspectorii

1642
3
Inspectoratul Școlar Constanța schimbă inspectorii - isjsediu01633-1429201603.jpg

Articole de la același autor

Începând de săptămâna viitoare, mai precis între 22 și 28 aprilie, toate cadrele didactice constănțene interesate să susțină concurs pentru ocuparea funcției de inspector școlar sunt așteptate la sediul din str. Mihai Eminescu nr. 11 spre a-și depune dosarul pentru unul dintre cele 33 de posturi scoase în… competiție. Pe lângă condițiile de studii superioare și de… sănătate, candidații trebuie să fie titulari, având încheiat contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată în învățământul preuniversitar, cu gradul didactic I sau titlul științific de doctor, cu o vechime efectivă la catedră de minimum șapte ani în învățământul preuniversitar, dar să fi obținut și calificativul anual "Foarte bine" în ultimii cinci ani și să nu fi fost sancționat disciplinar în aceeași perioadă, până la înscrierea la concurs. Conform calendarul concursului, pe 8 mai, la ora 12, vor fi anunțați candidații admiși, urmând ca derularea probelor de concurs să aibă loc între 20 mai și 5 iunie.


Comentează știrea

profesor
17 aprilie 2015
graba mare

Zor mare pentru concurs. Nu avem inspector scolar general numit prin concurs dar dam concurs pentru adjunct, pentru inspectori, pentru directori. Mai exista lege de respectat in tara asta?Abuzuri peste abuzuri......ei si ce? Suntem acum in functii hai sa ne aranjam pozitia pe 4 ani. Suntem competenti? Nu conteaza......acum e momentul..........hai la lupta cea mare,,,,,,,,,,inspectori cu inspectori sa ne unim............functiile noastre dragi sa le ocrotim........FELICITARI TOVARASI ATI REUSIT!

Un curios
21 aprilie 2015
Concurs

Cine are competenta sa organizeze si sa valideze concursurile, daca generalul nu corespunde functiei??? Ce facem cu directorasii numiti anul acesta pe pile? De ce atata graba sa- i pastram, avem cumva datorii la ei?

Munca la domiciliu
27 aprilie 2015
Sintem tot mai multi

Daca ai nemulltumiri, poti declansa ACUM schimbarea, pentru ca viitorul tau sa fie altul."Cea mai buna cale pentru a-ti indeplini visele este sa te trezesti"zice PAUL VALERY.Timp de lucru in functie de propriile posibilitati. Nu este necesara experienta.Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice,cereti detalii "PROIECT" la adresa de email: [email protected] Oferim si solicitam seriozitate!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3185 secunde