Înscrieri de primăvară în Top ECO Școala

110
Înscrieri  de primăvară  în Top ECO Școala - untitled1-1430652818.jpg

Articole de la același autor

Elevii și profesorii care și-au propus să protejeze mediul înconjurător în această primăvară pot înscrie inițiativele lor în Top ECO Școala, până la 20 mai. Fundația ECDL ROMANIA relansează Top ECO Școala, care urmărește să popularizeze și să susțină proiectele de ecologie organizate de către școlile din toată țara.

Până la data de 20 mai, elevii și profesorii care desfășoară proiecte pe teme ecologice în această primăvară pot înscrie acțiunile lor pe e-mail [email protected]. Fundația ECDL ROMANIA va promova online evenimentele prin Top ECO Școala.

La Top ECO Școala pot participa toate unitățile școlare din învățământul preuniversitar din Constanța. Proiectele trebuie să reflecte acte de protejare a mediului înconjurător, desfășurate în folosul comunității.

Top ECO Școala își propune ca elevii, obișnuiți doar cu activitatea în fața computerului, să se responsabilizeze și să se implice în activități ecologice, oferind fiecărui individ posibilitatea de a manifesta o atitudine personală, responsabilă față de mediul în care trăiește, dar și să înțeleagă mai bine rolul tehnologiei, al computerului ca sursă de informare și comunicare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Aprilie 2015
Stire din Economie : UE declară război pungilor de plastic
Pagina a fost generata in 0.4651 secunde