Inițiativă inedită a elevilor de la liceul din Ovidiu: Radio 15

686
23
Inițiativă inedită a elevilor de la liceul din Ovidiu: Radio 15 - primariaovidiu2-1445439378.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, în sala de consiliu a Primăriei Ovidiu, va avea loc festivitatea de inaugurare a proiectului Radio 15, care îi are drept inițiatori pe elevii clasei a IX-a din cadrul Liceului Tehnologic "Ion Podaru" din Ovidiu, cu sprijinul Primăriei Ovidiu și având ca partener Facultatea de Litere din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța.


La evenimentul de astăzi participă primarul George Scupra, reprezentanți ai Liceului "Ion Podaru", reprezentanți ai asociației de părinți, studenți din cadrul Facultății de Litere (specializările Jurnalism și Litere) și decanul Cristina Tamaș.


Proiectul are ca scop dezvoltarea abilităților elevilor care își doresc să cu-noască și să urmeze cursurile Facultății de Litere având ca specializări secțiile de litere și jurnalism, dar și o modalitate de a petrece timpul pauzelor într-un mod interactiv și distractiv. Programul și emisiunile Radio 15 vor fi difuzate și online pe pagina de facebook Radio 15 și site-ul Centrului Cultural Elena Roizen. 
Grupul de lucru din cadrul proiectului Radio 15 este format din elevii Liceului Tehnologic Ion Podaru și studenți de la cele două specializări din cadrul Facultății de Litere, dar și jurnaliști care vor dori să contribuie la acest proiect.


Comentează știrea

23 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
herodot
21 octombrie 2015
curiozitate

si la liceul decebal s-au organizat targuri caritabile, iar banii stransi urmau a fi folositi pt amenajarea unei statii radio. asta se intampla prin 2010. directoarea svinarciuc era adjuncta pe vremea aia si a discutat personal despre acest proiect cu elevii si a facut mare fas si prin cancelarie. curios, iarna ne pune colinde printr-o statie "non-radio", iar gradinita din curte a capatat, intre timp, aer conditionat. banii pentru radio inca se mai strang liliana?

hero
21 octombrie 2015
hero

O.M.G. Herodot, m-ai lovit de atatea ori cu fruntea in buric ca ma doare...

Răspuns la: curiozitate
Adăugat de : herodot, 21 octombrie 2015
si la liceul decebal s-au organizat targuri caritabile, iar banii stransi urmau a fi folositi pt amenajarea unei statii radio. asta se intampla prin...
ci
21 octombrie 2015
ci

pai nu adjuncta a papat atunci banii. Serban i-a papat.

herodot
21 octombrie 2015
pentru atena/alina/simona/aurora

nu-i mai urati viata lunga doamnei Serban? brusc, o scoateti la inaintare ca s-o salvati pe noua voastra sefa? foarte fain a fost cand ati tradat-o pe Serban, va dati seama ca daca se intoarce nu mai papati voi functii si responsabilitati in veci, asa cum ar fi fost normal intr-o institutie gestionata corect! dar pana atunci vedeti-va linistite de meditatii, stransul fondului si excursii la restaurante... si sa nu uitam de campanii anti-fumat intre doua fumuri, nu cumva sa se lase si aura dintr-o greseala!

Răspuns la: ci
Adăugat de : ci, 21 octombrie 2015
pai nu adjuncta a papat atunci banii. Serban i-a papat.
mihaela
21 octombrie 2015
Serban directoare, jos Svinarciuc!

noi pe doamna Serban o vrem directoare! este absolut odios cum slugile impertinente ale dictatoarei pot insinua ca ar fi vinovata de afacerile machidoancei! cat tupeu pe voi! nu va e rusine? sa vedem cum mai dati ochii cu ea! nesimtitelor!

hero
21 octombrie 2015
hero

mesajul lui hero e si pentru tine

Răspuns la: Serban directoare, jos Svinarciuc!
Adăugat de : mihaela, 21 octombrie 2015
noi pe doamna Serban o vrem directoare! este absolut odios cum slugile impertinente ale dictatoarei pot insinua ca ar fi vinovata de afacerile...
Profesori si părinți deranjați
21 octombrie 2015
jos Svinarciuc

Cerem urgent demisia directoarei. Sa ne explice ce a facut cu banii pentru radio, cu paza, cu fondul școlii, cu excursiile la restaurant la clasele unde preda ea si prietena ei de romana, sa ne explice cum poate cineva cu def sa fie șef de catedra si consilier educativ cand altii sunt mult mai calificați dar lăsați deoparte... cu doamna Șerban nu au existat astfel de probleme! O vrem înapoi! De ce a schimbat-o Răducu? Doar fiindca odorul sau invata la grădinița SRL?

hero
21 octombrie 2015
hero

mesajul lui hero e si pentru tine. de mai multe ori... si asta pentru ca iti place

Răspuns la: jos Svinarciuc
Adăugat de : Profesori si părinți deranjați, 21 octombrie 2015
Cerem urgent demisia directoarei. Sa ne explice ce a facut cu banii pentru radio, cu paza, cu fondul școlii, cu excursiile la restaurant la clasele...
urechelnita
21 octombrie 2015
ma scuzati

eu sunt urechelnita roșcată, ma iertați va rog frumos ca mai deraiez si iau pseudonimul de "hero", dar mi-a marcat existența un anume barbat si de atunci nu mai gandesc limpede! stie cineva unde mi-am uitat știuletele? Nu am activitate la noapte, nu mai am meditații in program, si fiindca france5 e in revizie tehnica trebuie si eu sa imi ocup timpul cu ceva îndeletniciri

Răspuns la: hero
Adăugat de : hero, 21 octombrie 2015
mesajul lui hero e si pentru tine. de mai multe ori... si asta pentru ca iti place
hero
21 octombrie 2015
hero

si pentru urechelnita acelasi mesaj

Răspuns la: ma scuzati
Adăugat de : urechelnita, 21 octombrie 2015
eu sunt urechelnita roșcată, ma iertați va rog frumos ca mai deraiez si iau pseudonimul de "hero", dar mi-a marcat existența un anume barbat si...
23 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Jandarmii în acțiune, la Ovidiu!
Sâmbătă, 03 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Adolescentă lovită pe trecerea de pietoni
Joi, 01 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Femeie atacată în plină stradă
Pagina a fost generata in 0.7521 secunde