Informaţii de ultima oră despre deschiderea şcolilor, în judeţul Constanţa

920
Informaţii de ultima oră despre deschiderea şcolilor, în judeţul Constanţa - informatiideultimaora-1599723166.jpg
Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa se va reuni astăzi, la ora 16.00, pentru a vota hotărârea privind deschiderea unităţilor de învăţământ şi începerea anului şcolar 2020 – 2021.


Sub conducerea prefectului judeţului Constanţa, George Niculescu, Comitetul Judeţean trebuie să aprobe propunerile conducerilor unităţilor de învăţământ, acceptate, în prealabil, de conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa şi Direcţia de Sănătate Publică.


Vom reveni cu amănunte.


UPDATE


În urmă cu scurt timp, s-a încheiat ședința Comitetului pentru Situații de Urgență, în care s-a decis modul cum se vor desfășura cursurile în semestrul întâi al acestui an școlar, în unitățile de învățământ din județul Constanța.
Se pare că, în numeroase unități de învățământ din municipiul Constanța, unde, din cauza numărului mare de elevi, nu se va putea păstra distanța socială, clasele vor fi împărțite în grupuri de studiu, care vor veni pe rând la școală.


În scurt timp, prefectul județului Constanța va transmite o informare oficială privind modul de organizare a unităților de învățământ.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4022 secunde