€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

INFORMAȚIE IMPORTANTĂ PENTRU ELEVII DE CLASA A VIII-a

Ştire online publicată Joi, 18 Mai 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Începând de astăzi, elevii de clasa a VIII-a sunt așteptați la târgul de oferte educaționale pentru licee, la Pavilionul Expozițional de la intrarea în stațiunea Mamaia. 


Evenimentul, intitulat „Alege Educația! Este calea către viitorul tău”, este organizat de Inspectoratul Școlar Județean Constanța, în colaborare cu Consiliul Județean Constanța, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța, universitățile locale și alți parteneri educaționali.


Târgul ofertelor educaționale este adresat elevilor din clasele a VII-a și a VIII-a, părinților acestora, precum și elevilor de liceu interesați de traseul educațional și de formarea profesională. Instituțiile de învățământ preuniversitar și universitar își vor expune oferta atât la Pavilionul Expozițional Constanța, cât și în județ, la Medgidia, Mangalia, Năvodari, Băneasa, Cobadin, Hârșova, Cernavodă, Techirghiol, Eforie și Mihail Kogălniceanu.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7615 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3968 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2954 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7256 secunde