INEDIT! Spectacol de comedie în autobuzul liniei 5-40

176
INEDIT! Spectacol de comedie în autobuzul liniei 5-40 - mastiteatru-1403175982.jpg

Articole de la același autor

Mâine, la ora 14, Facultatea de Arte a Universității "Ovidius" din Constanța, specializarea Artele Spectacolului – Actorie, în parteneriat cu RATC Constanța organizează pe linia autobuzului 5 - 40 cu plecare din stația Sere, spectacolul de comedie "Dragoste la prima vedere" de Ion Băieșu. 


Din distribuție fac parte studenți din anul al III-lea și din anul I: Eliza Nirlu, Ilie Părău, Ionuț Dulgheriu, Georgiana Rusu și Andrei Bâzdoc. Regia pune în valoare tipologiile acestei piese, personajele cu trăsături distinctive, scoțând în același timp în evidență atmosfera vremii, decorul și muzica și oferind publicului o imagine pitorească, care dă senzația de cămin îmbietor de la sat. O comedie savuroasă, Dragoste la prima vedere plonjează pentru o clipă în trecut, prezentându-ne un crâmpei din viața de la țară a oamenilor de atunci, invadată de un orășean care nu vrea cu niciun chip să rămână la sat.


Spectacolul face parte din Proiectul Cultural Teatrul pe roți și deschide Simpozionul Internațional Învățământ-Cercetare-Creație, organizat de Facultatea de Arte. 


Proiectul Cultural Teatru pe roți este inițiat de Facultatea de Arte în colaborare cu RATC Constanța și propune o stagiune teatrală pe diferite linii de transport în vederea promovării actului cultural artistic.
Coordonatorii proiectului: conf. univ. dr. Daniela Hanțiu - Decan Facultatea de Arte, lect. univ. dr. Victor Jeflea - Președinte al Sindicatului Universității Ovidius din Constanța, ing. Cristian Ovidiu Tănase - Director General RATC Constanța și ing. Dumitru Coiciu, director General Adjunct RATC Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1313 secunde