Începe week-end-ul. Cu ce filme și spectacole vă puteți delecta

199
Începe week-end-ul. Cu ce filme și spectacole vă puteți delecta - unnamed1-1596805737.jpg

Articole de la același autor



Astăzi începe week-end-ul, așa că facem câteva sugestii unde ați putea merge.  Cea  de-a doua ediție a stagiunii estivale "Seri de teatru la Pontul Euxin" debutează astăzi, de la ora 21.00, cu spectacolul "Fata din curcubeu" de Lia Bugnar,  un one-woman-show care te face să râzi și să plângi pe măsură ce îți dezvăluie povestea. Apoi, în cadrul stagiunii estivale "Be.Safe- BEst Summer Art Fest Constanța 2020" aveți ocazia de a savura piesa "Piatra din casă", în Parcul Arheologic, de la ora 21.30.


O producție a Teatrului "Toma Caragiu" Ploiești, secția Dramă, spectacolul adaptat după un text de Vasile Alecsandri, satirizează obiceiul micii boierimi din Moldova mijlocului de secol XIX de a transforma căsătoria într-un târg, o înțelegere între părinți cu privire la împărțirea zestrei, fără a ține cont de sentimentele copiilor, deși în joc este viitorul lor.


Prin umor de situație, de limbaj și de caracter, se dezvăluie personalitatea protagoniștilor și mentalitățile vremurilor. Mama, văduvă după trei soți care i-au murit, vrea să-și mărite fata cât mai repede, ca să fie liberă să-și trăiască și ea viața și să se poată recăsători încă o dată. Tot vineri, 7 august, publicul va putea urmări pe marele ecran din parcul Tăbăcărie, filmul "Grease", în regia lui Randal Kleiser, cu John Travolta și Olivia Newton-John.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.6399 secunde