Începe sezonul concursurilor pentru elevi

331
1
Începe sezonul concursurilor pentru elevi - sadeschissezonul-1445364688.jpg

Articole de la același autor

Până ce Inspectoratul Școlar Județean Constanța va demara primele concursuri în plan local, iată că Inspectoratul Școlar al Județului Călărași lansează deja invitația, pentru acest week-end. 


Așadar, vor fi organizate două competiții: ediția a XX-a a Concursului interjudețean cu participare internațională "Ion Barbu - Dan Barbilian", pe secțiunile matematică, clasele V-VIII, și literatură, clasele XI-XII. Din județul Constanța, pot par-ticipa opt elevi la matematică, de preferat cei mai buni doi elevi de pe fiecare an de studiu, iar la literatură, doar doi - câte unul pe fiecare an de studiu. 


Comentează știrea

CITITOR
21 octombrie 2015
Concurs CALARASI

Informații privind concursul "Mathematical Danube Competition": Concursul "Mathematical Danube Competition" va avea loc pe data de 31 octombrie 2015, începând cu ora 10.00. "Mathematical Danube Competition" este un concurs de pregătire pentru Olimpiada Internațională de Matematică și Balcaniadă. Participă elevi din lotul lărgit al României și Republicii Moldova. Festivitatea de premiere va avea loc la sala Barbu Știrbei duminică, 1 noiembrie, începând cu ora 10.00.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4855 secunde