Începe selecția decanilor la Universitatea Ovidius

2485
35
Începe selecția decanilor la Universitatea Ovidius - banner1873a9e8aef-1333953854.jpg

Articole de la același autor

Decalată cu o zi, se-lecția candidaților pentru funcțiile de decani ai facultăților din cadrul Universității Ovidius Con-stanța va începe, astăzi, cu prof. univ. dr. Nicolae Ceamitru și conf. univ. dr. Liliana Tuță, de la Facultatea de medicină generală, care sparg gheața, ei fiind primii intervievați începând cu ora 9.

Comisia de concurs este formată din rector Dănuț Tiberius Epure, prorector Gabriela Stanciu, Marioara Trandafirescu (Facultatea de Științe ale Naturii), Victoria Badea (Facultatea de medicină dentară) și Diana Țenea (Facultatea de construcții), în calitate de secretar. De asemenea, pentru transparența procesului au fost invitați și trei membri neutri, de la ASE București, Politehnica București și Universitatea Transilvania Brașov.

Cu excepția a trei facultăți, unde s-au înscris trei candidați pentru funcția de decan, respectiv la Facultatea de farmacie, Facultatea de drept și Facultatea de matematică, în rest, sunt câte doi candidați, motiv pentru care, astăzi, vor fi audiați candidații a nouă dintre facultăți, restul fiind programați mâine, de la ora 9, când sperăm să aflăm și rezultatele înaintea contestațiilor.

Comentează știrea

35 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
Victor
9 aprilie 2012
Praf in ochii fraierilor... de la Minister

Presa nu mai dati stiri fara acoperire! La Ovidius nu este nici un fel de concurs pentru decani. Epure deja i-a ales pe decani iar acum nu asistam decat la o parodie organizata pentru ochii fraierilor, in special a celor din ministerul educatiei. Care vor sa para fraieri! Decani ce vor fi numiti sunt primii de pe listele afisate :Ceamitru medicina generala, Spatariu stiinte economice, Popescu fizica, Moise teologie, Nicolae inginerie, Fulea litere, Plopeanu istorie, Frunza psihologie, Florea constructii, Panaitescu stiintele naturii, Flaut matematica, Serban drept, Sava farmacie, Caraiane medicina dentara, Hantiu arte, Stanculescu educatie fizica. Eventualele diferente fata de aceasta lista pot proveni din sforarii de ultimul minut. Oricum Epure va duce intr-adevar universitatea in A cu o multime de lectori pe functie de decani! Presa din pacate ii face in continuare jocul lui Epure- impreuna cu ministerul care se face ca nu vede- la propaganda mincinoasa inceputa ce a contribuit la alegerea ca recor. Este adevat ca decisiv a fost votul cadrelor didactice din universitatea Ovidius. Acestia au aratat ca in majoritate sunt corupti, au intrat prin spaga si iau in continuare spaga, nepasandu-le de ce spune lumea. Vor un rector care sa ii lase in pace, sa le asigure un post caldut in care nu muncesc dar iau bani de la studenti. Halal universitate!

Constantean
9 aprilie 2012
Universitatea Ovidius se va prabusi la institutul dinainte de 90

Este foarte adevarat! Cei mai multi din cei care sunt angajati la Universitatea Ovidius pe posturi didactice sunt niste incompetenti, intrati prin spaga si care traiesc din spaga! Au dovedit-o prin alegerea lui Epure ca rector. Decanii ce vor fi numiti sunt acoliti ai lui Epure, vorbesc aceeasi limba cu el - limba spagii. In scurt timp universitatea va pierde foarte multi studenti, multe programe de studiu se vor inchide si va ajunge doar o universitate de mana a 4 .

Costel Popescu
9 aprilie 2012
Pentru 1 si 2

Bai,dar de ce pana mea nu ziceti ca la farmacie ,fostul decan Taralunga trecea pe la ore odata pe saptamana deoarece locuia in bucuresti si venea pe la ore doar ca sa ia spaga de la studentii straini sau Staiculeasca care isi trimitea asistentii sa ii tina cursurile sau Girtu care avea la facultatea de fizica doar 10 studenti ca nu era capabil sa-si promoveze facultatea sau sotii Cojoc care "produceau" diplome de licenta false ca pe banda rulanta sau Mamut Eden ca sef la nanotehnologii a fraudat fondurile universitatii prin cheltuielile nejustificate

ilie
9 aprilie 2012
invidie

Au avut facultatile pana acum decani profesori si conferentiari care au avut sansa de a duce universitatea in A, ce-au facut? Nimic!!! Lectorii s-ar putea sa reuseasca, ei sunt de fapt cei care au muncit si vor munci in continuare. De fapt ei sunt inca lectori datorita fostilor decani (prof si conf) care nu au vrut sa-i promoveze de frica sa nu le ia locul. Numai ca ministrul educatiei a banuit asta si le-a dat dreptul de a candida ptr aceste functii. Rusine sa va fie voua ca nu i-ati promovat si doar v-ati folosit de ei pana acum. Succes domnilor lectori, am incredere in voi!!!

Răspuns la: Praf in ochii fraierilor... de la Minister
Adăugat de : Victor, 9 aprilie 2012
Presa nu mai dati stiri fara acoperire! La Ovidius nu este nici un fel de concurs pentru decani. Epure deja i-a ales pe decani iar acum nu asistam...
Vasile
9 aprilie 2012
Astia dau examen cu Epure?? HA HA

Sunt unii care dau examen de decani cu Epure? HA HA HA HA HA HA HA HA HA !Ziarul Cuget Liber ar trebui sa puneti aceasta stire la Fun nu la Educatie! Voi chiar nu vedeti umorul nebun din aceasta stire? Cum sa examineze Epure un candidat de decan? Doar daca ala este mai slab decat el. HA HA HI HI HO HO

IOn
9 aprilie 2012
Pentru nr 3 si 4

Oooo!! Postacii lui Epure s-au trezit?? Banuiesc ca "Gogu Pintenogu" sau "UOC" sau "Tinerele care universitare din UOC" - cum va spuneati voi pe comenturi- au fost scuturati din somnul pe tastaturi si pusi la treaba de jupan Epure? Acum voi trebuie sa mintiti pentru a incerca sa acoperiti adevarul. Adevarul va iesi la iveala ca si adevarata voastra fata

Victor
9 aprilie 2012
Pentru "Ilie"

Adica Epure al tau o sa duca universitatea Ovidius in A? Care A ? Divizia A la fotbal banuiesc? Toata lumea stie cine este Epure si cine sunt incompetentii pe care i-a ales! Conducerea de la Ovidius este plina de ilustri necunoscuti pe care nu-i cunoaste nimeni in afara Pietii Chiliei!

Un cunoscator
9 aprilie 2012
De ce sunt inca lectori?("Ilie")

Bai "Ilie" prietenii tai si tu sunteti inca lectori pentru ca sunteti incompetenti si lipsiti de valoare! Ce o tot frrrecati ca nu v-au lasat profesorii, ca s-au opus conferentiarii? Fiti curajosi si recunoasteti ca in afara sa frecati menta prin baruri si sa-i birfiti pe altii nu aveti nici o "opera" stiintifica! Sunteti niste oameni care in afara universitatii Ovidius nu v-ar angaja nimeni pentru ca habar nu aveti sa faceti nimic!

tot eu
9 aprilie 2012
da, ne-am trezit

Ne-am trezit, dar de aceasta data s-au trezit frustratii inaintea noastra!!!

Răspuns la: Pentru nr 3 si 4
Adăugat de : IOn, 9 aprilie 2012
Oooo!! Postacii lui Epure s-au trezit?? Banuiesc ca "Gogu Pintenogu" sau "UOC" sau "Tinerele care universitare din UOC" - cum va spuneati voi pe...
ilie
9 aprilie 2012
xxx

Cunoscatorule, tie iti lipseste curajul de a recunoaste cum ati ajuns prof si conf. Vai mama voastra!!! Iesi de sub anonimat si afiseazati cv-ul sau nu ai asa ceva!!!

Răspuns la: De ce sunt inca lectori?("Ilie")
Adăugat de : Un cunoscator, 9 aprilie 2012
Bai "Ilie" prietenii tai si tu sunteti inca lectori pentru ca sunteti incompetenti si lipsiti de valoare! Ce o tot frrrecati ca nu v-au lasat...
35 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4663 secunde