Începe examenul de bacalaureat! Opt elevi constănțeni participă la sesiunea specială

161
Începe examenul de bacalaureat! Opt elevi constănțeni participă la sesiunea specială - teengirlreadingbook2-1495181572.jpg

Articole de la același autor

În perioada 27 mai- 10 iunie, începe sesiunea specială a examenului de bacalaureat 2017. Aceasta se desfășoară în județul Prahova și sunt înscriși absolvenții de liceu, participanți la pregătirea loturilor naționale ale României pentru competițiile internaționale sau care susțin examenul de admitere la universități din străinătate și care au făcut dovada că au fost acceptați, în etapa preliminară, la universitățile din străinătate care le solicită pentru înscriere diploma de bacalaureat, înainte de finalizarea examenului de bacalaureat, sesiunea iunie- iulie 2017 sau care desfășoară probele de admitere în același timp cu probele examenului de bacalaureat, sesiunea iunie- iulie 2017.


Opt elevi constănțeni intră în bacalaureat mai devreme. Este vorba despre cinci elevi de la Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru", care vor participa la Campionatul European Juniori 2017 de lupte greco-romane, la Campionatul European de Tineret 2017 de kaiak-canoe și la Turneul Internațional Seniori de tenis de câmp, o elevă de la Liceul Teoretic "Lucian Blaga" care participă la Jocurile Mondiale de gimnastică aerobică și un elev de la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", care va participa la Olimpiada Internațională de Chimie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3967 secunde