Încep spectacolele pentru copii. Unde puteţi să-i duceţi pe cei mici

183

Articole de la același autor

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” se pregătește să deschidă stagiunea 2020-2021, în ultimul weekend al lunii septembrie. Reamintim că instituția de cultură trebuia să înceapă să pună în scenă spectacolele pentru cei mici de săptămâna trecută, dar din cauza faptului că actorii au intrat în contact cu personalul bolnav de Covid-19 de la Teatrul de Stat Constanța, reprezentațiile au fost anulate.

Primul spectacol va putea fi vizionat sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 11.00, când actorii vor juca pentru micuți piesa „Pisica doldora de bani și nepoții ei orfani”, un spectacol recomandat pentru cei cu vârsta de peste trei ani, cu durata de 55 de minute. Spectacolul este realizat de MC Ranin și Lică Gherghilescu, pe muzica lui Dumitru Lupu.

Din distribuție fac parte: Rovena Paraschivoi, Daniel Minciună, Clara Ghiuvelechian, Claudia Brădescu, Tiberiu Roșu, Alina Manțu, Ion Ciolan, Andrei Stroescu.

Apoi, duminică, 27 septembrie, de la aceeași oră, sunteți așteptați la spectacolul „Mica sirenă”, o adaptare după H. Ch. Andersen. Regia și scenariul spectacolului sunt realizate de Cristian Mitescu, pe scenografia Eugeniei Tărășescu Jianu. Muzica piesei de teatru este semnată de Alexandru Berehoi, iar coregrafia este realizată de Sergiu Ionuț Anghel. De data aceasta, distribuția este formată din Daniela Vlad, Daniel Minciună, Grațian Prisăcariu, Clara Ghiuvelechian, Arina Cojocaru, Tiberiu Roșu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1481 secunde