Încep serile de teatru și muzică la Pontul Euxin

266
Încep serile de teatru și muzică la Pontul Euxin - teatru-1628078248.jpg

Articole de la același autor

Cea de-a treia ediție a evenimentului estival se va desfășura în perioada 6-29 august, în locul deja consacrat: în Amfiteatrul din Parcul Tăbăcărie. Întâlnirile cu teatrul vor avea loc în serile de vineri, sâmbătă și duminică.

Constănțenii și turiștii pasionați de teatru în aer liber sunt așteptați, anul acesta, la o ediție îmbogățită a proiectului „Seri de teatru la Pontul Euxin”, căreia i se adaugă și muzica.

Anul acesta, „Serile de teatru și muzică la Pontul Euxin” vor avea o structură competițională. Prima săptămână se va desfășura sub genericul „Teatru studențesc la Pontul Euxin”. În competiție intră spectacole susținute de studenți de la universități din Constanța, București, Târgu Mureș și Iași.

Vineri, 6 august, de la ora 21:00, este programat spectacolul Universității „Ovidius“ Constanța, urmat de la ora 22:30 de un atelier cu public susținut de Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași.

Sâmbătă, 7 august, de la ora 21:00, în concurs intră spectacolul Universității de Arte din Târgu Mureș, urmat de la ora 22:00, de reprezentația celor de la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași. Seara de sâmbătă se încheie cu un atelier cu public susținut de oaspeții de la Târgu Mureș.

Duminică, 8 august, de la ora 21:00, va avea loc spectacolul susținut de studenții de la Universitatea Națională de Artă Teatrală din Cinematografică „I. L. Caragiale” din București, urmat de un atelier cu public. Primul weekend cu teatru la Pontul Euxin se va încheia cu gala de premiere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 August 2020
Stire din Cultură-Educație : Stand-up comedy în Parcul Tăbăcărie
Pagina a fost generata in 0.6144 secunde