Incendiu premeditat la Teatrul Agon din Peninsulă?

391
Incendiu premeditat  la Teatrul Agon  din Peninsulă? - teatrulagon-1331827592.jpg
În urmă cu două zile, la fostul sediu al Teatrului Agon din Peninsulă, a izbucnit un incendiu de pro-porții. Din fericire, nu au existat victime, însă declarațiile pompierilor ne-au atras atenția: "Luăm în calcul varianta unui incendiu provocat în mod intenționat!".

Teatrul Agon avea o scenă tânără și independentă, un spațiu intim de 50 de locuri, la subsolul unei clădiri din Piața Ovidiu, unde se susțineau adesea seri de teatru, spectacole, chiar și proiecții de film.

Contactată telefonic de către "Cuget Liber", Daniela Hanțiu, decan interimar la Facultatea de Arte de la Universitatea "Ovidius" Constanța, cea care făcea repetiții la fostul Teatru Agon, spune: "De câteva luni, am renunțat la acel spațiu, deoarece începuse să nu mai fie deloc convenabil pentru noi. Arexim, proprietarul inițial, a pierdut un proces și astfel s-a schimbat proprietarul, fapt ce nu ne-a avantajat deloc. În schimb, nu exclud varianta unui incendiu premeditat, căci există multe scandaluri în privința acestui teatru, dar despre care nu vreau să mai comentez", a declarat Daniela Hanțiu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Martie 2012
Stire din Eveniment : Casă în flăcări la Murfatlar
Miercuri, 14 Martie 2012
Stire din Eveniment : Arde o casă la Valu lui Traian
Miercuri, 14 Martie 2012
Stire din Eveniment : Incendiu lângă Bellagio
Vineri, 09 Martie 2012
Stire din Eveniment : Incendiu la un grajd din Aliman
Pagina a fost generata in 0.4316 secunde