€ 4.6605
£ 5.158
$ 4.112

Mai multe ştiri online:

Încă un premiu internațional la Colegiul "Mircea". Paul Haidu Gerea, medalie de aur la Olimpiada de chimie

Ştire online publicată Vineri, 14 Iulie 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Ziua și medalia de aur la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”. Dacă ieri anunțam că George Chichirim, de la „Mircea”, a luat medalia de aur absolut la Olimpiada Balcanică de Informatică, astăzi a venit și vestea că Paul Haidu Gerea, colegul său, a fost medalia de aur la Olimpiada Internațională de Chimie.

„Avem bucuria de a va anunța încă o performanță de excepție a unui elev al Colegiului Național «Mircea cel Bătrân»: medalia de aur obținută de elevul Paul Haidu Gerea la Olimpiada Internațională de Chimie care a avut loc în Thailanda. Elevul a fost pregătit de prof. Monica Dumitru. Iată că luna iulie a adus în România, la Colegiul Național «Mircea cel Bătrân», doua medalii de aur la olimpiade internaționale mulțumită strădaniei unor elevi geniali, George Chichirim și Paul Haidu Gerea, și a devotamentului și pasiunii pentru profesia de dascăl a celor care i-au pregătit”, a anunțat directorul liceului, prof. Vasile Nicoară.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 63580 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Economie
vineri, 7 decembrie Foto : Nu distrugeți compania Oil Terminal din portul Constanța! 2289 vizite, 0 comentarii Nu distrugeți compania Oil Terminal din portul Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1902 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7099 secunde