Stirile zilei de Sâmbătă, 21 Aprilie 2018 - Cuget Liber Online


Mai multe ştiri online:

Încă un premiu internațional la Colegiul "Mircea". Paul Haidu Gerea, medalie de aur la Olimpiada de chimie

Ştire online publicată Vineri, 14 Iulie 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Ziua și medalia de aur la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”. Dacă ieri anunțam că George Chichirim, de la „Mircea”, a luat medalia de aur absolut la Olimpiada Balcanică de Informatică, astăzi a venit și vestea că Paul Haidu Gerea, colegul său, a fost medalia de aur la Olimpiada Internațională de Chimie.

„Avem bucuria de a va anunța încă o performanță de excepție a unui elev al Colegiului Național «Mircea cel Bătrân»: medalia de aur obținută de elevul Paul Haidu Gerea la Olimpiada Internațională de Chimie care a avut loc în Thailanda. Elevul a fost pregătit de prof. Monica Dumitru. Iată că luna iulie a adus în România, la Colegiul Național «Mircea cel Bătrân», doua medalii de aur la olimpiade internaționale mulțumită strădaniei unor elevi geniali, George Chichirim și Paul Haidu Gerea, și a devotamentului și pasiunii pentru profesia de dascăl a celor care i-au pregătit”, a anunțat directorul liceului, prof. Vasile Nicoară.

Articole de la acelaşi autor

Părerea ta contează !
1
elena
15 iulie 2017
job

Bani online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre blazar906@gmail.com

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.1939 secunde