În week-end, Cupa Primăverii la șah, ediția a V-a

212
În week-end, Cupa Primăverii la șah, ediția a V-a - sah-1554539510.jpg

Articole recomandate

Sâmbătă, 6 aprilie, și duminică, 7 aprilie, la Salonul Olimpic al Complexului Cleopatra din Mamaia, se vor desfășura întrecerile celei de-a V-a ediții a Cupei Primăverii la șah, competiție organizată de Clubul Sportiv Cleopatra și Asociația Județeană de Șah Constanța. 
La concurs, participă aproximativ 100 de șahiști, reprezentând toate cluburile din județ. Ca de fiecare dată, au fost trimise invitații și către cluburi de șah din Bulgaria, dar până vineri, la ora 12.00, nu exista confirmarea de participare din partea jucătorilor din țara vecină. 
"Bulgarii au fost o prezență constantă la turneele din Constanța, precum Cupa 1 Iunie, Cupa 1 Decembrie. Încă îi așteptăm, se pot înscrie și sâmbătă dimineață. Urăm mult succes tuturor participanților", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Asociației Județene de Șah Constanța, prof. Claudiu Iordache. 
Așadar, sâmbătă, în intervalul orar 9.00-9.30, se fac ultimele înscrieri, iar la ora 10.00, se dă oficial startul campionatului, apoi partidele se vor juca până la ora 15.00. 
Duminică, tot de la ora 10.00, se vor disputa finalele, urmate de festivitatea de premiere. 
Sorin MIHALACHE




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1695 secunde