In Memoriam jurnalistul Georgiana Voineagu

3561
In Memoriam jurnalistul Georgiana Voineagu - georgiana1-1466951814.jpg

Articole recomandate

La trecerea către veșnicie, despre decedați se vorbește numai de bine. Dar despre Georgiana Voineagu prea puțini au putut să vorbească de rău și înaintea dispariției sale premature, pentru că a fost un tânăr jurnalist apreciat, ea identificându-se cu brandul "Cuget Liber" direct de pe băncile liceului. 
A urmat apoi cursurile Facultății de Litere, a Universității "Ovidius", unde avea să ajungă peste ani chiar șeful Biroului de presă. 
Până atunci, însă, a scris mii de articole în cei aproape 12 ani cât a slujit scrisului la "Cuget Liber", pornind în carieră de la stadiul de proaspăt angajat la estivalul "Litoral" și ajungând, în 2001, șeful secției Cultură-educație. 
La plecarea din redacția "Cuget Liber", s-a alăturat colectivului constănțean al "Adevărului", desființarea acestuia propulsând-o, am putea spune, la șefia Biroului de presă al Universității "Ovidius", unde a reușit să se implice dincolo de comunicatele de presă pe care le transmitea foștilor colegi. Chiar și atunci a dovedit că este un jurnalist instruit, conturând o imagine pozitivă celei mai mari academii constănțene. 
În memoria cititorilor ziarului "Cuget Liber" va rămâne drept un fin observator al fenomenului cultural constănțean, care a participat activ la tot ceea ce a însemnat manifestare artistică, reflectată cu fidelitate în pagini de ziar. 
Dumnezeu să o odihnească în pace! 
Redacția CUGET LIBER


Universitatea "Ovidius" din Constanța (UOC) anunță cu profund regret dispariția prematură a Georgianei Voineagu, absolventă a Facultății de Litere și șeful Biroului de presă din cadrul UOC. Din această funcție din urmă, Georgiana s-a dedicat promovării ima-ginii universității în presa locală și națională, cu mult profesionalism, devotament și energie. 
Atât pentru conducerea universității, cât și pentru toți colegii care au colaborat cu ea, este o pierdere care nu se poate exprima în cuvinte, profesional, dar și uman. Pentru noi, Georgiana va rămâne acel om în care îți puteai pune toată încrederea, o tânără cu idei frumoase și, nu în ultimul rând, cu un zâmbet pentru fiecare. 
Un gând pios și sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să o odihnească în pace! 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4924 secunde