În lumea documentarului! Se dă startul Caravanei „Docuart”

88
În lumea documentarului! Se dă startul Caravanei „Docuart” - docuart-1624552119.jpg

Articole de la același autor

Caravana „Docuart” vă invită, timp de două zile, în perioada 29-30 iunie, în lumea documentarului, la Centrul Multifuncţional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”. Astfel, marţi, 29 iunie, la ora 19.00, publicul va putea viziona filmul „Profu’”, în regia lui Alex Brendea, care spune povestea lui Dorin Ioniţă, un profesor de matematică din Bistriţa care iese din sistemul de învăţământ convenţional şi îşi deschide o clasă de meditaţii în propriul apartament, dotată cu scaune, bănci şi chiar o tablă.

Mai târziu, de la ora 20.30, sunteţi asteptaţi la „Grădina sovietică”, în regia lui Dragoş Turea. În timp ce investighează moartea bunicii, un cineast din Republica Moldova descoperă un experiment sovietic pentru folosirea energiei atomice în agricultură. Ce se întâmplă mai departe, veţi vedea dumneavoastră.

Miercuri, 30 iunie, de la ora 19.00, aveţi ocazia de admira pelicula „Creativ”, în regia Ioanei Grigore. Apoi, de la ora 20.00, urmează „Holy Father”, în regia lui Andrei Dăscălescu. Regizorul vorbeşte în acest film despre familie, relaţia autorului cu tatăl său, călugăr, şi cu iubita lui cu care urmează să aibă un copil, despre fricile şi bucuriile interiorizate, comune unei generaţii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6326 secunde