€ 4.7223
£ 5.2846
$ 4.1455

Mai multe ştiri online:

"În așteptarea lui Moș Crăciun". Festival de poezie amuzantă, la Constanța

Ştire online publicată Marţi, 19 Decembrie 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Așteptându-l pe Moș Crăciun, elevii Școlii Gimnaziale „George Enescu” Năvodari și cei ai Școlii Gimnaziale nr. „Bogdan Petriceicu Hașdeu” se vor întrece, astăzi, în versuri amuzante. Aceștia vor participa la cea de-a IX-a ediție a festivalului de poezie amuzantă, intitulat chiar „În așteptarea lui Moș Crăciun”.

Evenimentul este organizat de cele două unități de învățământ, iar scopul activității este formarea și dezvoltarea respectului pentru folclorul românesc, dar și cultivarea interesului pentru păstrarea tradițiilor românești, în rândul elevilor.

Festivalul se adresează elevilor din ciclul primar, anunțându-și deja participarea numeroase școli din județ. Elevii se vor prezenta în fața juriului cu propriile creații, adică poezii amuzante, care să stimuleze buna dispoziție și să pună în valoare creativitatea micilor concurenți. Juriul va aprecia încadrarea în tematica propusă, originalitatea prezentării, dar și ținuta artistică, vestimentară în conformitate cu momentul ales.

Premianții vor primi diplome, iar Moș Crăciun va fi așteptat într-o atmosferă plină de veselie. Spiritul Crăciunului va fi reînviat într-o manieră plină de amuzament prin texte poetice rimate și ritmate, create de micii concurenți care se vor prezenta în fața juriului, stimulând astfel sosirea grabnică a Moșului.

Manifestarea va fi găzduită de Aula Universității Maritime din Constanța, începând cu ora 16. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6747 secunde