€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

ÎMPREUNĂ PUTEM SALVA O VIAȚĂ! ACTRIȚA CONSTĂNȚEANĂ MARIA LUPU ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU

Ştire online publicată Vineri, 02 Februarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Actrița Maria Lupu trece prin clipe dificile, motiv pentru care, mână de la mână, putem oferi ajutorul de care viața ei depinde în aceste momente dificile. Teatrul de Stat Constanța a făcut un apel, pe Facebook, prin care solicită sprijinul nostru:


"Un OM cu suflet mare, #colega noastră, actrița #Maria Lupu Vasilescu are nevoie de #ajutorul nostru! Ea se află internată în acest moment pentru un #anevrism care, în urma analizelor s-a descoperit că #nu poate fi operat clasic. Singura posibilitate este #embolizarea, iar aceasta nu se poate face decât la o clinică #privată. Costul unei asemenea #operații este de aproximativ 20.000 de euro. Locul în care se află situat #anevrismul nu permite o operație clasică, existând #riscuri foarte mari.

Colectivul #TSC îi este alături în această situație critică, solicitând pe această cale sprijinul dumneavosatră!

Cei care doresc să o ajute în aceste clipe grele, pot #dona în contul deschis la Banca ING – Filiala Constanța, cod IBAN RO22INGB0000999905977170, pentru MARIA VASILESCU.

Vă mulțumim anticipat și îi dorim însănătoșire grabnică!"


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6367 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3876 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7379 secunde