Iei 10 la Bac? Organizatorii Neversea și Untold te primesc gratis la festivaluri

300
Iei 10 la Bac? Organizatorii Neversea și Untold  te primesc gratis la festivaluri - iei-1528302892.jpg

Articole de la același autor

Organizatorii Untold și Neversea continuă și în acest an tradiția de a oferi gratuitate la cele două festivaluri tinerilor care iau nota 10 la examenul de Bacalaureat. Pe lângă participarea gratuită la cele mai atractive festivaluri din Europa, absolvenții de 10 vor primi fiecare și câte un voucher în valoare de 500 de lei din partea Kaufland România.

Așa că, cine pune burta pe carte stă mai apoi cu ochii și urechile ciulite la cele mai tari experiențe muzicale și la unii dintre cei mai buni artiști ai lumii.

În plus, toți cei care s-au înscris la examenul de Bacalaureat în sesiunea din vară vor putea achiziționa abonamentul cu reducere la cele două festivaluri, începând din 7 iunie, după cum urmează: la Untold la prețul special de 499 de lei plus taxe, din prețul final de 650 lei + taxe al abonamentului; la Neversea la prețul special de 399 de lei plus taxe, din prețul final de 550 lei + taxe al abonamentului.

În acest an campania este susținută de trupa Vama și de un proaspăt absolvent de liceu, care susține examenul de Bacalaureat în aceste zile, Alexia Eram. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3483 secunde