Iei 10 la Bac, intri gratuit la Festivalurile Neversea și Untold 2021

317
Iei 10 la Bac, intri gratuit la Festivalurile Neversea și Untold 2021 - iei10labacneverseabac-1591800437.jpg

Articole de la același autor

Candidații care vor obține media 10 la examenul de Bacalaureat de anul acesta vor putea intra gratuit la festivalurile Neversea și Untold de anul următor. Este vorba despre campania "Bac de 10", pe care organizatorii celor două festivaluri o continuă și în 2020, chiar dacă evenimentele au fost amânate pentru 2021.

Practic, toți absolvenții de liceu care iau nota 10 la examenul de Bacalaureat vor avea acces gratuit la Untold și Neversea. În plus, toți tinerii care promovează Bacul, inclusiv la sesiunea de toamnă din acest an, vor primi câte un voucher valoric care va putea fi folosit la achiziționarea abonamentelor pentru edițiile Neversea și Untold din 2021. Pentru Untold, voucherul va avea o valoare de 10 euro, iar pentru Neversea 20 de euro. "Campania are un mare succes și îi motivează an de an pe elevii care ajung la examenul maturității, un moment foarte important din viețile lor. Credem în generația tânără, sprijinim încă de la început educația și îi încurajăm pe elevi să fie ambițioși, să creadă în ei și să aibă performanțe de top. Chiar dacă anul 2020 este un an cu restricții, care au adus odată cu ele și amânarea celor două festivaluri, considerăm că absolvenții din acest an merită să fie recompensați și ei pentru munca depusă. Așa că ne-am hotărât să derulăm campania Bac de 10 și în acest an și să îi primim pe toți absolvenții din 2020 la edițiile de anul viitor", a declarat Edy Chereji, directorul de comunicare Neversea și Untold.

Toți absolvenții care doresc să participe la campanie, trebuie să acceseze pagina de internet a festivalurilor pentru a completa formularul care îi va înscrie în campanie. Acest formular va deveni valabil din momentul afișării rezultatelor. Anul trecut, peste 100 de tineri care au promovat examenul maturității cu nota 10 au beneficiat de intrarea gratuită la Neversea și Untold.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0657 secunde