Horațiu Mălăele și George Ivașcu aduc "Podu’" la Constanța

546
Spectatorii vor urmări, preț de o oră și jumătate, un spectacol plin de savoare și umor, "Podu’", în care un intelectual neînțeles, interpretat de Horațiu Mălăele, un îndrăgostit, rol jucat de George Ivașcu, și o artistă - Meda Victor - "stau la coadă în fața morții", o piesă după Paul Ioachim, în regia maestrului Horațiu Mălăele.

Personajele se întâlnesc pe "podul sinucigașilor", unde așteaptă un tren care să le pună capăt zilelor, și fac haz de propria lor neputință. Ideea sinuciderii celor trei personaje, care își povestesc propriile drame, nu se concretizează, pentru că, de fapt, nici unul dintre ei nu vrea să moară cu adevărat. Este de fapt esența piesei, care îl face pe spectator să plece spre casă cu ideea că există întotdeauna speranța și motivația pentru care viața merită să fie trăită.

"Podu’" este un regal actoricesc, de la care plecăm cu ideea că există, întotdeauna, o șansă și o speranță pentru care viața merită a fi trăită, fie măcar din curiozitatea de a ști ce se întâmplă mâine.

Spectacolul va avea loc marți, 15 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, de la ora 19.00, primii 100 de spectatori - pensionari sau studenți - beneficiind de oferta doi pe un loc. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Octombrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Lebede cu draci în picioare
Marţi, 18 Octombrie 2011
Stire din Cultură-Educație : "Dor de tată"
Pagina a fost generata in 1.1478 secunde