Pentru a opta oară pe scena Casei de Cultură

Horațiu Mălăele invită constănțenii la un… "Dineu cu proști"

501
1
Horațiu Mălăele invită constănțenii la un…

Articole de la același autor

Agenda de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța reintră în normal, cum s-ar spune, în sensul că are programate în luna lui Mărțișor o serie de spectacole bune, și nu spunem noi asta, ci spectatorii constănțeni care solicită reprogramarea.

Dacă mâine seară constănțeanul Matei Dima revine, cu "BRomania", la cererea publicului său, amator de alt gen de show-uri, de 8 Martie, bărbații constănțeni au fost foarte fericiți să-și invite nevestele la un… "Dineu cu proști".

Pentru a opta oară, Horațiu Mălăele este rechemat pe scena Casei de Cultură cu acest dineu care se joacă de fiecare dată cu casa închisă. O piesă veșnic actuală, în primul rând prin calitatea scriiturii și, fără doar și poate, datorită transparenței acțiunii, ușor de adaptat în orice societate posibilă. Ceea ce creează deliciul acestei piese este confruntarea între cinismul declarat susținut de suficiența celor care cred că reprezintă miezul societății și oamenii simpli, retrași, inteligenți, dar timizi, potențial creatori, care se trezesc față-n față cu situații limită.

Prețul biletelor este de 80 și 100 lei.

Începe seria divertismentelor de calitate

Pe 15 martie, în premieră absolută, la Casa de Cultură vor veni vedetele pe care le admiram foarte mult în emisiunile de divertisment. Cu titlul "Un alt fel de cabaret", constănțenii vor avea șansa de a se întâlni cu Cosmin Seleși, Aurelian Temișan, Tania Popa, Doina Botiș, Anca Sigartău, Alexandra Velniciuc, Corina Dănilă, Manuela Cara, Monica Davidescu și Ozana Barabancea. Piesa arată strălucirea unui spectacol și drumul anevoios prin care se ajunge la lumină. Nu totul este doar strălucire și aplauze, e viața lor, cu bucurii, necazuri și nevoi.

Prețul biletelor este de 60 și 80 lei.

v v v

Pe 17 martie, Vasile Muraru, Valentina Fătu și Bianca Sârbu oferă constănțenilor un spectacol de divertisment, tip variete, vivace, antrenant, în care alternează numere de comedie (scenete, scheciuri, cuplete etc.), cu muzică de bună calitate. "Astăzi, minte-mă frumos!" aduce în fața spectatorilor o multitudine de situații și personaje, bine conturate, de-a lungul spectacolului, existând multe schimbări de costume.

Prețul biletelor este de 30 și 40 lei.

v v v

Spectacolul aniversar programat pe 21 martie propune o seară fără egal în lumea umorului autentic, alături de doamna teatrului de revistă Stela Popescu, care împlinește anul acesta 80 de ani de viață și 60 de ani de carieră artistică. Alături de îndrăgita și apreciata actriță vor fi, bineînțeles, Alexandru Arșinel, dar și Ana Maria Donose.

Talentul său, naturalețea și jovialitatea cu care a dat naștere rolurilor sale au fost garanția unor spumoase momente de umor de cea mai bună calitate cu care ne-a încântat și ne încântă steaua comediei românești -Stela Popescu.

Prețul biletelor este de 40, 50 și 60 lei.

v v v

Luna lui Mărțișor se încheie tot într-o veselie și bună dispoziție alături de lăutarii din Clejani, într-un spectacol ce-și propune să evidențieze autenticitatea muzicii tradiționale românești.

"Zaiafet și Muzichie" este expresia profundă prin care lăutarii din Clejani pun în scenă acorduri ale muzicii vechi cu parfum bizantin, filtrate prin simțul artistic deosebit cu care aceștia sunt înzestrați, rezultatul fiind un spectacol energic și plin de savoare care respectă toate canoanele culturii autentice.

Prețul unui bilet este de 70 lei. 

Comentează știrea

Vasilica Florina
29 februarie 2016
Câștigați bani chiar acum, din prima luna! 100-285 de euro lunar!

Căutăm de urgență persoane serioase care să colaboreze cu noi într-o activitate simplă, în timpul liber sau full-time, cu câștiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima lună. Oferim și cerem seriozitate absolută! Pentru mai multe detalii, contactați imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 22 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Stand-up comedy  cu Teo, la Harlequin
Vineri, 05 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Seară de folk, Costel Botezatu
Pagina a fost generata in 0.5639 secunde