Horaţiu Mălăele este, din nou, „orb”, pe scena Casei de Cultură Constanţa

305
Horaţiu Mălăele este, din nou, „orb”, pe scena Casei de Cultură Constanţa - malaele-1629732619.jpg

Articole de la același autor

Miercuri, 25 august, de la ora 20.00, atât constănţenii, cât şi turiştii sunt invitaţi la Casa de Cultură a Sindicatelor, la spectacolul „Sunt un orb”, în care maestrul Horaţiu Mălăele combină perfect inteligenţa şi umorul, pune în valoare întreaga sa măreţie şi carismă, garantează emoţii imprevizibile: lacrimi, tristeţe, surâs, fantezie. El va sta pe scenă timp de o oră şi jumătate, ultima parte a spectacolului său fiind o călătorie de suflet prin poezia lui Marin Sorescu, George Topârceanu sau Nichita Stănescu.

Actorul vorbeşte de dragoste animalieră, picturală, de mamă, de partid prin versurile lui Nichita Stănescu, Teodor Paca, George Topârceanu, Emil Brumaru, Mircea Micu, George Ţârnea, Geo Dumitrescu, Nazim Hicmet, Adrian Păunescu.

Precizăm că piesa s-a născut din nevoia lui Mălăele de a comunica poeziile pe care le-a memorat până acum.

„De poeţii pe care îi recit în acest spectacol mă leagă bucuria de a-i fi cunoscut, pe unii personal, pe alţii din cărţile bibliotecilor mele. Cu unii dintre ei am legat chiar o prietenie, cum este Emil Brumaru. El a fost un bun prieten. Şi cu Nichita Stănescu am fost un bun prieten în copilăria mea teatrală şi în maturitatea lui artistică. El a murit prea timpuriu. L-am cunoscut bine şi a fost un privilegiu pe care mi l-a oferit viaţa”, a declarat Mălăele.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3516 secunde