Harry Tavitian reînvie jazz-ul în Costinești

241
Harry Tavitian reînvie jazz-ul  în Costinești - harrytavitian2-1562769051.jpg

Articole de la același autor

Vă este dor de festivalul de jazz de la Costinești și nopțile de muzică bună de la Teatrul de Vară din stațiune? Ei bine, ne dorim să retrezim spiritul acelor timpuri, motiv pentru care vineri, 16 august, de la ora 19.00, sunteți așteptați la Teatrul de Vară din Costinești, unde va avea loc prima ediție Jazz & Blues Night Remember Costinești. Evenimentul își propune să retrezească spiritul boem al stațiunii Tineretului de odinioară, loc în care s-au desfășurat ani de-a rândul evenimente de anvergură, printre care și renumitul Festival de Jazz.

Harry Tavitian sau trupa "Nightlosers" au scris istorie în Costineștiul anilor ’80-’90, motiv pentru care se regăsesc în line-up-ul evenimentului și, alături de ei, nume semnificative din aria jazzului sau bluesului. Referitor la Harry Tavitian, el a susținut în cei peste 35 de ani de activitate nenumărate concerte peste hotare, în Rusia, Lituania, Franța, Italia, Germania, Bulgaria, Portugalia, Republica Moldova, Serbia, Polonia, Scoția, Ungaria, Grecia, Turcia, Olanda, SUA, Armenia, Elveția etc. Din 2009 este cetățean de onoare al orașului Vălenii de Munte, iar din 2011 este și cetățean de onoare al Constanței.

Seara va fi moderată de Florian Lungu (muzicolog de referință și realizator a nenumărate emisiuni de jazz la radio sau televiziune) și jurnalistul Andrei Partoș, personalitate emblematică a Costineștiului.

Prețul unui bilet este 30 de lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 28 Iulie 2015
Stire din Cultură-Educație : Harry Tavitian cântă în Vamă
Pagina a fost generata in 0.3449 secunde