Harry Tavitian cântă în Vamă

181
1
Harry Tavitian cântă în Vamă - harry0-1438016057.jpg

Articole de la același autor

Mâine, 29 iulie, ora 22.30, Harry Tavitian va cânta în Vama Veche, la Papa la Șoni. Artistul o va avea invitată pe scenă pe fiica sa - Aida Tavitian (voce).

Pianistul Harry Tavitian este una dintre personalitățile care a marcat evoluția jazz-ului românesc și nu numai. Tavitian a jucat un rol activ și în apariția școlilor naționale de jazz din Europa.

"Harry Tavitian se numără printre pianiștii extraordinari care au inițiat și au desăvârșit Noul Jazz Est-European", spunea unul din cei mai importanți critici de jazz din Austria (Richard Schuberth, Radio ORF1). Harry Tavitian ne-a declarat: "Mă bucur să cânt iarăși în Vamă, un loc care - în ciuda presiunilor comercializării - adună încă mulți oameni pentru care libertatea interioară este cel mai important lucru."

Aida Tavitian, născută în 1976, este fiica pianistului, absolventă a Universității Naționale de Muzică din București. Este profesoară de pian la Colegiul Național de Arte "Regina Maria" din Constanța. A cântat cu Corul Radiodifuziunii Române sub bagheta maestrului Aurel Grigoraș și a colaborat cu Corul Madrigal. Cântă jazz în diverse formule cu muzicieni constănțeni și în ultimii ani a fost invitată în concertele lui Harry Tavitian de la Constanța, București, Mangalia și Vama Veche. 

Comentează știrea

Doina
6 august 2015
E real, trebuie doar sa vezi!

E real, trebuie doar sa vezi! Acum e timpul sa vezi oferta noastra, pentru ca aici chiar ai ocazia de a castiga bani intr-o colaborare convenabila, in confortul casei tale, fara stres, fara griji, fara sefi, fara program fix. Totul e pregatit si functioneaza! Solicita acum detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Iulie 2015
Stire din Cultură-Educație : Holograf, pe plaja Venus-Saturn
Miercuri, 22 Iulie 2015
Stire din Cultură-Educație : Direcția 5 revine în Mamaia
Miercuri, 22 Iulie 2015
Stire din Cultură-Educație : Bosquito, concert la Harlequin
Marţi, 21 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Prădată de iubitul de-o noapte
Pagina a fost generata in 0.5184 secunde