Haideți să petrecem "Sărbătoarea Subcarpați", de Ziua Națională!

264
Haideți să petrecem

Articole de la același autor

Veste bună pentru fanii trupei "Subcarpați". Devenit deja tradiție, turneul "Sărbătoarea Subcarpați" ajunge, din nou, în Constanța. Cu această ocazie, puteți petrece împreună Ziua Națională, în piața "Ovidiu". Concertul, organizat de OHA Community și sponsorizat de SOCEP, va avea loc vineri, 30 noiembrie, începând cu ora 20.00. Intrarea este liberă.

"Subcarpați" este un mix exploziv între muzici tradiționale românești și beat-urile zilei de azi. Altfel spus, o combinație eclectică prin care ne reoxigenăm cu folclor românesc, instrumente tradiționale și ritmuri de trip-hop, dubstep, rap sau dancehall. Totodată, "Subcarpați" este un manifest cultural contemporan, născut în urmă cu opt ani, la inițiativa lui MC Bean, solistul trupei "Șuie Paparude".

"Reinterpretăm folclorul în manieră proprie și aducem în prim-plan ideea că e important să ne conectăm la originile noastre. Am ales să vorbim despre patriotism și dragostea pentru valorile tradiționale, fără să transformăm asta într-un discurs patetic. Știm că tinerii de azi sunt prea prinși în haosul marilor orașe pentru a avea timp să se conecteze cu trecutul și natura. Muzica noastră este în același timp familiară și diferită de tot ce se cântă astăzi în România. De altfel, nu-i ceva ce am putea să descriem, ci un sound pe care vă invităm să-l descoperiți ascultându-ne albumele", au declarat membrii formației. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.224 secunde