Haideți la spectacol! "Ursul" vă așteaptă pe scenă

235
Haideți la spectacol!

Articole de la același autor

În acest weekend, aveți posibilitatea de a viziona două piese de excepție la Teatrul de Stat Constanța. Astfel, sâmbătă, 2 februarie, de la ora 19.00, actorii vă vor prezenta spectacolul "Veethoven..., făi!", pe un text de Lana Moscaliuc și Iulian Enache, acesta din urmă realizând și regia. Distribuția este formată din Lana Moscaliuc, Luiza Martinescu și Remus
Archip.


Pornind de la o povestire cu tâlc a lui Mihail Zoscenko, cei doi autori au dezvoltat ideea unui triunghi amoros în care găsim o lăptăreasă vulgară și un electrician bețiv, dar și o doctoriță anxioasă și elitistă, obsedată de Ludwig van Beethoven, de aici provenind și titlul spectacolului.


Scenografia poartă semnătura Lăcrămioarei Dumitrașcu, iar muzica este compusă de Adrian Mihai. Apoi, duminică, 3 februarie, de la aceeași oră, vă puteți întâlni cu "Ursul" lui Cehov, un spectacol cu priză la public, realizat de Felix Alexa, regizorul Teatrului Național din București. Distribuția este formată din Dana Dumitrescu, Marius Bodochi și Marian Adochiței.
Într-un decor ingenios, conceput de scenografa Carmencita Brojboiu, un bărbat și o femeie care au avut experiențe  traumatizante cu sexul opus se întâlnesc, se ciocnesc, aproape până la a se duela cu pistoalele și se îndrăgostesc în cel mai ilogic, dar omenesc fel. Pentru cei interesați, biletele pentru spectacolele Teatrului de Stat Constanța pot fi achiziționate și online, prin intermediul website-ului www. teatruldestatconstanta.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9536 secunde